Lea bank

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Lea bank on täysin digitaalinen pankki, joka tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa jopa 50 000 euroa. Lea bankin lainat pystyt helposti kilpailuttamaan Etuan avulla.

Innovatiivisia lainaratkaisuja pohjoismaiselta pankilta

Pohjoismaissa toimiva norjalainen Lea bank tarjoaa henkilöasiakkaille edistyksellisiä lainaratkaisuja, jotka auttavat rahoittamaan suuria hankintoja ja arjen yllättäviä menoja. Vakuudettomat kulutusluotot ovat pankin päätuote, mutta Lea bankilla onnistuu myös aiempien lainojen yhdistäminen.

Lea bank on täysin digitaalinen pankki ja yritys keskittyy mahdollisimman helppokäyttöisten ja käyttäjäystävällisten pankki- ja lainapalveluiden tuottamiseen.

Uusi Lea bank syntyi aiemman Brabankin ja Easybankin yhdistymisen seurauksena lokakuussa 2020. Pankin pääkonttori sijaitsee Oslossa ja sillä on ollut pankkitoimilupa vuodesta 2003. Yrityksellä on ollut Suomessa toimintaa vuodesta 2017 alkaen. Brabank vaihtoi nimensä Lea bankiksi kesäkuussa 2022.

Kilpailuta Lea bankin lainat helposti Etuan kautta

Lea bankin lainojen vertaileminen käy nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemus Etuan sivuilla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksen Lea bankilta parhaimmillaan alle kymmenessä minuutissa.

Lainatarjouksesta näet esimerkiksi Lea bankin sinulle tarjoaman lainasumman ja koron sekä ajan, jossa sinun tulee maksaa laina takaisin. Jos Lea bankin tarjous vastaa tarpeisiisi, voit helposti allekirjoittaa lainasopimuksen Lea bankin kanssa siirtymällä lainatarjousnäkymästä heidän sivuilleen.

Jos jostain syystä Lea bankin lainatarjous ei tunnu sopivalta, näet Etuan sivuilta helposti koottuna myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tarjoamat lainavaihtoehdot. Kun kilpailutat lainasi Etuan kautta, voit olla varma, että löydät aina sinulle parhaan ja edullisimman lainan.

Lainahakemuksen voit tehdä vaikka heti täällä.

Lyhyesti Lea bankin lainoista

Lea bankilta voi hakea lainaa haluamalleen summalle 1 000 ja 50 000 euron väliltä. Lea bankin kulutusluotot ovat vakuudetonta lainaa eli saadaksesi lainan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuaika lainoissa on 1–15 vuotta ja nimelliskorko 7,45–19,45 prosenttia.

Voidaksesi hakea lainaa Lea bankilta sinun tulee olla yli 23-vuotias, mutta kuitenkin alle 70 vuotta vanha. Sinulla tulee olla vähintään 1 200 euron kuukausittaiset tulot eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinun on myös täytynyt asua Suomessa vähintään kolme vuotta, jos haluat saada lainaa Lea bankilta.

Lea bankin kulutusluottoa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin myönteisen lainapäätöksen saaminen on todennäköisempää ja lainan ehdot mahdollisesti paremmat. Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat kriteerit kuin päähakijan.

Lea bankin palvelut Lisätietoa
Lainasumma 500–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu 0 €–90 €*
Lainan tilinhoitomaksu 1 €–5 €*
E-lasku Kyllä

*riippuen lainamäärästä. Esim. lainan avausmaksu on 0 euroa, kun lainasumma on 500–2 999 euroa. Lainan tilinhoitomaksu on 1 euro, kun lainasumma on 500–999 euroa.

Vertaile Lea bankin lainat nyt Etuan avulla!