Komplett Bank

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Komplett Bank myöntää kuluttajille joustoluottoja, jotka mukautuvat arjen yllättäviin menoihin ja tilanteisiin. Komplett Bankin joustoluotot voit kilpailuttaa nopeasti ja mutkattomasti Etuan sivuilla!

Joustava ja innovatiivinen norjalaispankki

Komplett Bank on vuonna 2014 Norjassa perustettu pankki, jolla on nykyään toimintaa myös Suomessa ja Ruotsissa. Komplett Bank saa harjoittaa pankkitoimintaa Norjan finanssivalvonnan myöntämällä luvalla.

Komplett Bank tunnetaan erityisesti pankin henkilöasiakkaille tarjoamista joustavista lainaratkaisuista. Yritys toi joustoluottotuotteensa Suomen markkinoille vuonna 2016. Joustoluoton lisäksi Komplett Bank tarjoaa kuluttajille myös luottokortteja. Vuoden 2018 lopussa pankilla oli jo yli 1,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa.

Vahvasti kilpailuilla laina- ja kulutusluottomarkkinoilla Komplett Bank haluaa erottua positiivisesti olemalla luotettava, joustava ja asiakasystävällinen pankki. Yritys tekee jatkuvasti kehitystyötä tarjotakseen asiakkailleen yhä paremmin heidän tarpeisiinsa vastaavia tuotteita ja palveluita.

Etuan avulla kilpailutat Komplett Bankin lainat nopeasti

Etuan kautta pystyt kilpailuttamaan Komplett Bankin lainat vaivattomasti. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, kunhan vain katsot valmiiksi palkka- ja työsuhdetietosi sekä tiedot mahdollisista aiemmista lainoista.

Saat Komplett Bankilta lainatarjouksen jopa alle kymmenessä minuutissa lähetettyäsi hakemuksen Etuan sivuilla. Näet lainatarjouksesta Komplett Bankin sinulle tarjoaman koron sekä lainasumman ja -ajan. Mikäli tarjottu laina vastaa tarpeitasi ja korko on mielestäsi sopiva, voit siirtyä allekirjoittamaan lainasopimuksen Komplett Bankin sivuille vaikka saman tien.

Jos Komplett Bankin lainatarjous ei jostain syystä vastaa toivetasi, näet samalta sivulta kätevästi myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tekemät tarjoukset. Kilpailuttamalla lainasi Etuan kautta voit siis säästää huomattavasti aikaa ja vaivaa, sillä täyttämällä yhden lainahakemuksen pääset näkemään heti lukuisia lainatarjouksia.

Siirry suoraan lainahakemukseen ja löydä heti sinulle sopivin laina.

Lyhyesti Komplett Bankin lainoista

Komplett Bankilta voi hakea lainaa mille tahansa summalle 1 000 ja 50 000 euron väliltä. Nimelliskorko lainoissa on 4,9–19,9 % ja korko perustuu pankin arvioon asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä. Komplett Bankin lainoihin et koskaan tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Pankin tarjoama joustoluotto poikkeaa monista muista markkinoilla olevista lainatuotteista, sillä luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa. Takaisinmaksuaika vaihtelee sen mukaan, kuinka nopeasti lainaa lyhentää.

Lainan lyhennys on joustavaa, sillä lainasta tulee kuukausittain maksaa takaisin ainoastaan korot ja muut kulut. Tarvittaessa pystyt siis pitämään lyhennysvapaita kuukausia. Kun sinulle jää rahaa enemmän käteen kuukausittaisten menojen jälkeen, voit halutessasi lyhentää lainaa enemmän. Jos eteen tulee yllättäviä menoja, voit aina nostaa uudelleen jo takaisin maksetun osuuden lainasta.

Komplett Bankilta pystyt hakemaan lainaa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot. Sinun tulee myös olla asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Komplett Bankin palvelut Lisätietoa
Lainasumma 1 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika Ei ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu 0–49 euroa
Lainan tilinhoitomaksu 3–8 euroa/kk
E-lasku Kyllä