Credigo

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 3 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 3 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Credigo on pohjoismainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa yksityishenkilöille kulutusluottoja lyhytaikaiseen rahantarpeeseen ja pienempiin hankintoihin. Etuan sivulla voit helposti vertailla Credigon lainat.

Nopeasti lainaa ilman yllättäviä lisäkuluja

Pohjoismaissa toimiva Credigo on yritys, joka keskittyy myöntämään henkilöasiakkaille kulutusluottoja, jotka ovat läpinäkyviä eivätkä sisällä yllättäviä lisäkuluja. Credigo toimii noudattaen Suomen lainsäädäntöä.

Credigo on toiminut luotonmyöntäjänä vuodesta 2006 alkaen ja yritys on tähän mennessä auttanut laina-asioissa yli 200 000 asiakasta Pohjoismaissa. Credigo on osa ruotsalaista Northmill Bank -pankkia.

Credigo panostaa toiminnassaan erityisesti vastuullisuuteen ja yritys huolehtii tarkasti esimerkiksi asiakkaiden yksityisyydestä ja turvallisuudesta. Credigolla on aina ilmainen asiakaspalvelu ja lainatuotteiden hinnat on selkeästi ilmoitettu, jotta asiakkaat voivat luottaa tietävänsä lainan kokonaiskustannukset jo ennen lainahakemuksen lähettämistä. 

Kilpailuta Credigon lainat kätevästi Etuan avulla

Voit vertailla ja kilpailuttaa Credigon lainat helposti ja nopeasti Etuan lainahakemuksen avulla. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja saatat saada lainatarjouksen Credigolta jopa alle kymmenessä minuutissa.

Credigon sinulle tekemästä lainatarjouksesta näet esimerkiksi tarjotun lainasumman, takaisinmaksuajan ja koron. Mikäli lainatarjous vastaa toiveitasi, lainasopimuksen voit helposti allekirjoittaa sähköisesti Credigon nettisivuilla.

Mikäli Credigon lainatarjous ei jostain syystä vastaa tarpeisiisi, näet samalta sivulta myös muita lainavaihtoehtoja eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Kilpailuttamalla lainasi Etuan kautta voit olla varma, että löydät aina itsellesi parhaan lainan mahdollisimman hyvillä ehdoilla.

Tästä pääset tekemään lainahakemuksen heti.

Lyhyesti Credigon lainoista

Credigolta voi hakea kulutusluottoa 500–5000 suuruiselle lainasummalle. Laina-aika Credigon kulutusluotoissa on 2–10 vuotta ja nimelliskorko 8,9–9,8 prosenttia.

Vaikka et olisi saanut lainaa muilta pankeilta, voit hakea lainaa Credigolta, sillä yrityksen ainoat vaatimukset lainanhakijalle ovat 20 vuoden ikä sekä kunnossa olevat luottotiedot. Vahvistaaksesi henkilöllisyytesi tarvitset myös pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Credigolla on huolehdittu, että laina-asioiden hoitaminen aina lainan allekirjoittamisesta takaisinmaksuun sujuu mutkattomasti. Asiakkaiden käytössä on nopeasti vastaava asiakaspalvelu sekä omat asiakassivut, joilta löytyy helposti kaikki lainaan liittyvät dokumentit. Credigolta saa laskut kotiin myös paperilaskuina ilman lisämaksua.

Credigon palvelut Lisätietoa
Lainasumma 500–5 000 euroa
Takaisinmaksuaika 2–10 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu Alk. 0 euroa
Lainan tilinhoitomaksu 1,50–9,90 euroa/kk
E-lasku Kyllä

Kilpailuta Credigon kulutusluotot nyt Etuan lainahakemuksella!