Brabank

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Brabank on täysin digitaalinen pankki, joka tarjoaa kuluttajille kulutusluottoa jopa 50 000 euroa. Brabankin lainat pystyt helposti kilpailuttamaan Etuan avulla.

Innovatiivisia lainaratkaisuja pohjoismaiselta pankilta

Pohjoismaissa toimiva norjalainen Brabank tarjoaa henkilöasiakkaille edistyksellisiä lainaratkaisuja, jotka auttavat rahoittamaan suuria hankintoja ja arjen yllättäviä menoja. Vakuudettomat kulutusluotot ovat pankin päätuote, mutta Brabankilla onnistuu myös aiempien lainojen yhdistäminen.

Brabank on täysin digitaalinen pankki ja yritys keskittyy mahdollisimman helppokäyttöisten ja käyttäjäystävällisten pankki- ja lainapalveluiden tuottamiseen.

Uusi Brabank syntyi aiemman Brabankin ja Easybankin yhdistymisen seurauksena lokakuussa 2020. Pankin pääkonttori sijaitsee Oslossa ja sillä on ollut pankkitoimilupa vuodesta 2003. Yrityksellä on ollut Suomessa toimintaa vuodesta 2017 alkaen.

Kilpailuta Brabankin lainat helposti Etuan kautta

Brabankin lainojen vertaileminen käy nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemus Etuan sivuilla. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin ja saat lainatarjouksen Brabankilta parhaimmillaan alle kymmenessä minuutissa.

Lainatarjouksesta näet esimerkiksi Brabankin sinulle tarjoaman lainasumman ja koron sekä ajan, jossa sinun tulee maksaa laina takaisin. Jos Brabankin tarjous vastaa tarpeisiisi, voit helposti allekirjoittaa lainasopimuksen Brabankin kanssa siirtymällä lainatarjousnäkymästä heidän sivuilleen.

Jos jostain syystä Brabankin lainatarjous ei tunnu sopivalta, näet Etuan sivuilta helposti koottuna myös muiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden sinulle tarjoamat lainavaihtoehdot. Kun kilpailutat lainasi Etuan kautta, voit olla varma, että löydät aina sinulle parhaan ja edullisimman lainan.

Lainahakemuksen voit tehdä vaikka heti täällä.

Lyhyesti Brabankin lainoista

Brabankilta voi hakea lainaa haluamalleen summalle 1 000 ja 50 000 euron väliltä. Brabankin kulutusluotot ovat vakuudetonta lainaa eli saadaksesi lainan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Takaisinmaksuaika lainoissa on 1–15 vuotta ja nimelliskorko 7,45–19,45 prosenttia.

Voidaksesi hakea lainaa Brabankilta sinun tulee olla yli 23-vuotias, mutta kuitenkin alle 70 vuotta vanha. Sinulla tulee olla vähintään 1 200 euron kuukausittaiset tulot eikä sinulla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Sinun on myös täytynyt asua Suomessa vähintään kolme vuotta, jos haluat saada lainaa Brabankilta.

Brabankin kulutusluottoa voi hakea myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin myönteisen lainapäätöksen saaminen on todennäköisempää ja lainan ehdot mahdollisesti paremmat. Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat kriteerit kuin päähakijan.

Brabankin palvelut Lisätietoa
Lainasumma 1 000–50 000 euroa
Takaisinmaksuaika 1–15 vuotta
Allekirjoitus verkkopankkitunnuksilla Kyllä
Lainan avausmaksu 45–90 euroa
Lainan tilinhoitomaksu 5 euroa/kk
E-lasku Kyllä

Vertaile Brabankin lainat nyt Etuan avulla!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »