Yhdistä lainasi tai kilpailuta uusi kulutusluotto

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 25 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Tee hakemus ja säästä satoja euroja

Etua.fi on suomalainen lainapalvelu , joka on vuodesta 2008 auttanut satoja tuhansia asiakkaita lainojen yhdistämisessä ja kilpailutuksessa. Laajan 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkostonavulla löydämme juuri sinulle sopivat lainatarjoukset markkinoiden parhailla ehdoilla.

Lainojen yhdistäminen käy helposti yhdellä maksuttomalla hakemuksella . Hakemuksen jättäminen ei sido mitenkään, ja vastaukset tulevat jopa muutamassa minuutissa. Laske yhdistelylaskurinavulla, paljonko sinä säästät yhdistämällä kaikki lainat.

Yhdistä lainat

Kilpailuta uusi kulutusluotto aina 60 000 € asti.  Saat lainatarjoukset nopeasti ja voit tutustua niihin sitoumuksetta.  Vertailemalla pankkeja voit säästää satoja euroja vuodessa. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia ja lainan saat käyttöösi jopa samana päivänä.

Hae lainaa

Asuntolainan kilpailutus kannattaa

Pankkien kilpailutus käy helposti nopealla lainalomakkeella. Tavoitat yhdellä asuntolainahakemuksella useita pankkeja. Voit pyytää tarjouksia uudesta asuntolainasta tai kilpailuttaa nykyisen lainan muutamassa minuutissa. Tutustu asuntolainapalveluumme täällä.

Asuntolainan kilpailutus saattaa tuntua monimutkaiselta. Olemme koonneet kätevän tietopaketin , josta löydät vastaukset yleisempiin kysymyksiin. Tee fiksu päätös ja pyydä lainatarjoukset jo tänään.