Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Ovatko lainanvertailupalvelut uskottavia?

28.12.2016

Ehkä olet aina haaveillut pääseväsi unelmiesi kotiin, ja kun oikea asunto on viimeinkin löytynyt, tarvitset vielä lainanantajan, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Tai ehkä sinulle on vain kertynyt paljon velkaa ja tarvitset apua velkojesi uudelleenjärjestelyyn. Joka tapauksessa olet todennäköisesti selvittänyt monien eri lainanantajien tarjontaa, vaikka selvittelyyn ja lopullisen päätöksen tekemiseen saattaa kulua huomattavasti aikaa.

Yhteydenotot yksittäisiin pankkeihin ja lainanantajiin ovat yksi tapa kerätä tietoa lainoista. Toinen vaihtoehto on käyttää netin lainanvertailupalveluita, joiden avulla voit saada kerralla monta tarjousta eri lainanantajilta.

Lainapalvelu on nopea ja vaivaton tapa vertailla lainoja

Lainanvertailupalveluiden ansiosta nykyisin on helppo vertailla ja arvioida lainatarjouksia vain muutamalla klikkauksella. Palvelut tarjoavat tervetullutta apua sopivimman lainan valitsemiseen. Jos mietit, mikä laina sopii sinulle parhaiten, voit vertailla helposti eri lainanantajien tarjontaa muun muassa seuraavien ominaisuuksien osalta: lainan tyyppi, lainasumma ja -aika, mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun, käsittelymaksut ja muut kulut.

Kaiken kaikkiaan lainojen vertailuprosessi sujuu kätevästi eikä siihen kulu kovin paljon aikaa, kun asiakas saa yhdestä paikasta kattavat tiedot eri lainanantajilta. Asiakkaan on annettava vain perustiedot itsestään ja lainatarpeestaan saadakseen tarjouksia eri lainanantajilta, pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemus on ilmainen eikä lainatarjous sido mihinkään.

Koska pelkkä laina-aika ja korko eivät kerro kaikkea lainasta, lainanvertailupalveluiden paras puoli on se, että niiden avulla voi arvioida myös muita ominaisuuksia ja vertailla samankaltaisilta vaikuttavia lainoja.

Palvelu säästää myös paljon aikaa, vaivaa ja matkakuluja, koska asiakkaan ei tarvitse käydä yksittäisissä pankeissa.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Jos mietit vielä, kokeilisitko lainanvertailupalvelua, ainakaan siitä ei voi olla mitään haittaa. Voit tutustua vaivattomasti parhaisiin lainavaihtoehtoihin, ja mikäli vastaan sattuu tulemaan hyvä tarjous, lainan voi nostaa vaikka heti.

Tutustu Etua.fi-lainavertailupalveluun

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi. Me löydämme sinulle yli 25 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton, yhdistelylainan tai asuntolainan.

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi