Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Ovatko lainanvertailupalvelut uskottavia?

28.12.2016

Ehkä olet aina haaveillut pääseväsi unelmiesi kotiin, ja kun oikea asunto on viimeinkin löytynyt, tarvitset vielä lainanantajan, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lainaratkaisun.

Tai ehkä sinulle on vain kertynyt paljon velkaa ja tarvitset apua velkojesi uudelleenjärjestelyyn. Joka tapauksessa olet todennäköisesti selvittänyt monien eri lainanantajien tarjontaa, vaikka selvittelyyn ja lopullisen päätöksen tekemiseen saattaa kulua huomattavasti aikaa.

Yhteydenotot yksittäisiin pankkeihin ja lainanantajiin ovat yksi tapa kerätä tietoa lainoista. Toinen vaihtoehto on käyttää netin lainanvertailupalveluita, joiden avulla voit saada kerralla monta tarjousta eri lainanantajilta.

Lainapalvelu on nopea ja vaivaton tapa vertailla lainoja

Lainanvertailupalveluiden ansiosta nykyisin on helppo vertailla ja arvioida lainatarjouksia vain muutamalla klikkauksella. Palvelut tarjoavat tervetullutta apua sopivimman lainan valitsemiseen. Jos mietit, mikä laina sopii sinulle parhaiten, voit vertailla helposti eri lainanantajien tarjontaa muun muassa seuraavien ominaisuuksien osalta: lainan tyyppi, lainasumma ja -aika, mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun, käsittelymaksut ja muut kulut.

Kaiken kaikkiaan lainojen vertailuprosessi sujuu kätevästi eikä siihen kulu kovin paljon aikaa, kun asiakas saa yhdestä paikasta kattavat tiedot eri lainanantajilta. Asiakkaan on annettava vain perustiedot itsestään ja lainatarpeestaan saadakseen tarjouksia eri lainanantajilta, pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Hakemus on ilmainen eikä lainatarjous sido mihinkään.

Koska pelkkä laina-aika ja korko eivät kerro kaikkea lainasta, lainanvertailupalveluiden paras puoli on se, että niiden avulla voi arvioida myös muita ominaisuuksia ja vertailla samankaltaisilta vaikuttavia lainoja.

Palvelu säästää myös paljon aikaa, vaivaa ja matkakuluja, koska asiakkaan ei tarvitse käydä yksittäisissä pankeissa.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Jos mietit vielä, kokeilisitko lainanvertailupalvelua, ainakaan siitä ei voi olla mitään haittaa. Voit tutustua vaivattomasti parhaisiin lainavaihtoehtoihin, ja mikäli vastaan sattuu tulemaan hyvä tarjous, lainan voi nostaa vaikka heti.

Tutustu Etua.fi-lainavertailupalveluun

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi. Me löydämme sinulle yli 25 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton, yhdistelylainan tai asuntolainan.

Lue seuraavaksi


Lainavertailu näyttää, mistä löytyy kulutusluotto tai yhdistelylaina

Kasaantuvatko laskut? Lainavertailu näyttää, mistä löytyy laina edullisella korolla.

24.1.2023

Loppuvuoden menot ovat nakertaneet monen rahapussiin ison loven, ja vuoden alussa kerääntyy paljon laskuja. Yhdistelylainasta tai kulutusluotosta on hyötyä, kun tarvitset apua välttämättömien menojen kanssa. Lainavertailun avulla löydät lainan nopeasti. Monen huolenaiheena on […]


Asuntolainojen marginaalit ovat nousemaan päin, mutta pankki tekee aina asiakaskohtaisen tarjouksen.

Asuntolainat kallistumassa – tällaisia asuntolainojen marginaaleja pankit tarjoavat pääkaupunkiseudulla

13.1.2023

Asuntolainojen marginaalit ovat vielä matalalla, jos vertaa nykyistä tilannetta vaikkapa viisi vuotta sitten vallinneeseen. Rahoitusmarkkinat ovat kuitenkin kiristymässä, mikä tarkoittaa hintapainetta myös asuntolainoihin. Kauppalehden (2.1.23) mukaan asuntolainojen marginaaleissa on tänä vuonna nousupainetta. Asuntoluototukseen […]


Lainan kilpailutus kannattaa

Lainan kilpailutus säästää selvää rahaa

5.3.2021

Lainan kilpailutus kannattaa. Pienikin ero lainakuluissa voi säästää pitkän pennin. Auton korjaus, kodin remontti, kodinkone tai muu isompi hankinta tulee usein rahoitettua luottokortilla, osamaksulla tai muulla kaupan tarjoamalla rahoituksella. Lainarahoitus voi kuitenkin tulla […]


Copyright © 2023 Etua.fi