Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko lainanvertailupalvelu varteenotettava vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti lainaa?

19.4.2017

Elämässä tapahtuu monia yllättäviä asioita, eikä niihin kaikkiin ole mahdollista varautua säästämällä. Kun lainaa on syystä tai toisesta otettava, lainarahat haluaisi tietysti mahdollisimman nopeasti tilille. Raha-asiat kiinnostavat ystäviäsi, naapureitasi, työkavereitasi ja sukulaisiasi, ja saat varmasti runsaasti hyvää tarkoittavia neuvoja, mikäli lainan ottaminen tulee puheeksi. Kun tarvitset rahaa nopeasti, on todennäköistä, että lähipiirisi yrittää tavalla tai toisella auttaa. Meillä sen sijaan on sinulle vain yksi neuvo: pyydä lainatarjouksia kulutusluotosta, jonka voit saada lainanvertailupalvelun avulla. Asiantuntijoiden näkemyksestä ja kokemuksesta ei voi olla haittaa, vai mitä? Mutta mikä on lainanvertailupalvelu ja miten nopeasti sen avulla voi saada lainaa?

Lainanvertailupalvelu on palvelu, joka tarjoaa asiantuntevat asiakaspalvelijat sekä nopean hakuprosessin, jonka avulla kartoitetaan tarpeesi ja niihin sopiva laina. Muutama viikko sitten ystäväni halusi ostaa uuden auton. Hän kierteli pankista toiseen ja kyseli kokemuksia asiasta muilta autolainaa ottaneilta. Hän selvitteli mahdollisuutta ottaa lainaa asuntoa vastaan ja kävi myös keskusteluja siitä. Hän teki runsaasti laskelmia selvittääkseen, kuinka paljon hänen olisi säästettävä, mistä kuluista voisi nipistää jne. Sitten hän kävi uudestaan pankeissa laskelmiensa kanssa. Pankit tarkistivat hänen lainakelpoisuutensa ja antoivat hänelle neuvoja. Minä katselin touhua muutaman viikon ja päätin sitten puuttua peliin. Ohjasin ystäväni kokeilemaan lainanvertailupalvelua, ja hän sai lainansa tuota pikaa. Helppoa ja yksinkertaista! Kaikki lainaan liittyvät tarpeet hoituivat tehokkaasti yhdessä ja samassa paikassa.

Lainanvertailupalvelu on kätevä ja vaivaton ratkaisu, kun tarvitset lainaa. Vertailussa otetaan huomioon sinun tarpeesi, tulosi sekä luottokelpoisuutesi ja näiden perusteella selvitetään, mikä lainaratkaisu sopii sinulle parhaiten. Lainanvertailupalvelu palvelee sinua eri pankkien puolesta.

Miksi turvautua lainanvertailupalveluun?

1. Säästä aikaa mieluisampaan tekemiseen: Aikaa säästyy runsaasti, jos sinun on oltava yhteyksissä vain yhteen tahoon. Esimerkiksi verkkopankit ovat nousseet suosioon juuri tästä syystä. Asiakkaiden aikaa säästyy, ja kaikki eri asiat voi hoitaa yhdellä kertaa samassa osoitteessa. Lainanvertailupalvelu auttaa sinua säästämään aikaa juuri tällä tavalla niin, että voit käyttää aikaasi johonkin mieluisampaan tekemiseen.
2. Vähemmän vaivaa: Et joudu pähkäilemään ja stressaamaan turhan takia. Lainanvertailupalvelu yksinkertaistaa koko lainanhakuprosessin.
3. Luotettava palvelu: Lainanvertailupalvelussa asiantuntijat hoitavat kaiken yhdessä kumppanuuspankkien kanssa, ja siksi palveluun on helppo luottaa.
4. Sinä olet pomo: Lainanvertailupalvelun käyttö ei sido sinua mitenkään. Saat sinulle räätälöidyt lainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua ilman mitään velvoitteita. Voit valita vapaasti haluamasi vaihtoehdon ja saada varmasti parhaan diilin.
5. Asiakaspalvelu: Lainanvertailupalvelut tarjoavat palveluita myös lainan ottamisen jälkeen. Voit ottaa yhteyttä milloin tahansa ja kysyä neuvoa laina-asioissa.

Kun näin monta palvelua löytyy yhdestä osoitteesta, kuinka kauan sinun kannattaa harkita palvelun käyttämistä? Asiantuntijat huolehtivat kaikesta siitä työstä, minkä joutuisit tavallisesti tekemään itse. Nyt tarvitaan vain sinun päätöksesi kokeilla palvelua. Milloin teet päätöksen?

Tarvitsetko lisärahoitusta? Kilpailuta laina tästä
Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia

Tarvitseeko kulutusluottoon vakuuksia?

26.9.2023

Mietitkö, tarvitaanko kulutusluottoa varten vakuuksia ja millaisia lainan vakuuksia pankit edellyttävät? Lue tästä. Kulutusluottoa on mahdollista saada vakuuksien kanssa tai ilman. Luoton hinta riippuu käytetyistä vakuuksista, joten on tärkeää ymmärtää lainan vakuuden merkitys […]


Lainan kuukausierän pienentäminen

Voiko lainan kuukausierää pienentää?

22.9.2023

Lue tästä, miten voit saada pienemmän kuukausierän nykyisiin lainoihisi ja saada enemmän rahaa käyttöösi joka kuukausi. Lainan noston yhteydessä pankin kanssa sovitaan lainan korosta, laina-ajasta ja kuukausittaisen lyhennyksen määrästä. Yllättävät tilanteet elämässä saattavat […]


miten nopeasti lainan voi saada tilille?

Miten nopeasti saan lainan tililleni? – Vinkit hakemuksen nopeuttamiseen

8.9.2023

Lainaa hakiessa voi tilanne vaatia nopeaa lainahakemuksen käsittelyä, jos rahoille on tarve heti. Et varmasti ole ainoa lainanhakija, joka on pohtinut hakemuksen käsittelyaikaa sekä sitä, kuinka nopeasti rahat todellisuudessa siirtyvät tilille. Käydään tässä […]


Sopimusehdot päivittyvät: Uudet sopimusehdot 1.10.2023 alkaen »
Copyright © 2023 Etua.fi