Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 | arkisin klo 9–16 | asiakaspalvelu@etua.fi

Onko lainanvertailupalvelu varteenotettava vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti lainaa?

19.4.2017

Elämässä tapahtuu monia yllättäviä asioita, eikä niihin kaikkiin ole mahdollista varautua säästämällä. Kun lainaa on syystä tai toisesta otettava, lainarahat haluaisi tietysti mahdollisimman nopeasti tilille. Raha-asiat kiinnostavat ystäviäsi, naapureitasi, työkavereitasi ja sukulaisiasi, ja saat varmasti runsaasti hyvää tarkoittavia neuvoja, mikäli lainan ottaminen tulee puheeksi. Kun tarvitset rahaa nopeasti, on todennäköistä, että lähipiirisi yrittää tavalla tai toisella auttaa. Meillä sen sijaan on sinulle vain yksi neuvo: pyydä lainatarjouksia kulutusluotosta, jonka voit saada lainanvertailupalvelun avulla. Asiantuntijoiden näkemyksestä ja kokemuksesta ei voi olla haittaa, vai mitä? Mutta mikä on lainanvertailupalvelu ja miten nopeasti sen avulla voi saada lainaa?

Lainanvertailupalvelu on palvelu, joka tarjoaa asiantuntevat asiakaspalvelijat sekä nopean hakuprosessin, jonka avulla kartoitetaan tarpeesi ja niihin sopiva laina. Muutama viikko sitten ystäväni halusi ostaa uuden auton. Hän kierteli pankista toiseen ja kyseli kokemuksia asiasta muilta autolainaa ottaneilta. Hän selvitteli mahdollisuutta ottaa lainaa asuntoa vastaan ja kävi myös keskusteluja siitä. Hän teki runsaasti laskelmia selvittääkseen, kuinka paljon hänen olisi säästettävä, mistä kuluista voisi nipistää jne. Sitten hän kävi uudestaan pankeissa laskelmiensa kanssa. Pankit tarkistivat hänen lainakelpoisuutensa ja antoivat hänelle neuvoja. Minä katselin touhua muutaman viikon ja päätin sitten puuttua peliin. Ohjasin ystäväni kokeilemaan lainanvertailupalvelua, ja hän sai lainansa tuota pikaa. Helppoa ja yksinkertaista! Kaikki lainaan liittyvät tarpeet hoituivat tehokkaasti yhdessä ja samassa paikassa.

Lainanvertailupalvelu on kätevä ja vaivaton ratkaisu, kun tarvitset lainaa. Vertailussa otetaan huomioon sinun tarpeesi, tulosi sekä luottokelpoisuutesi ja näiden perusteella selvitetään, mikä lainaratkaisu sopii sinulle parhaiten. Lainanvertailupalvelu palvelee sinua eri pankkien puolesta.

Miksi turvautua lainanvertailupalveluun?

1. Säästä aikaa mieluisampaan tekemiseen: Aikaa säästyy runsaasti, jos sinun on oltava yhteyksissä vain yhteen tahoon. Esimerkiksi verkkopankit ovat nousseet suosioon juuri tästä syystä. Asiakkaiden aikaa säästyy, ja kaikki eri asiat voi hoitaa yhdellä kertaa samassa osoitteessa. Lainanvertailupalvelu auttaa sinua säästämään aikaa juuri tällä tavalla niin, että voit käyttää aikaasi johonkin mieluisampaan tekemiseen.
2. Vähemmän vaivaa: Et joudu pähkäilemään ja stressaamaan turhan takia. Lainanvertailupalvelu yksinkertaistaa koko lainanhakuprosessin.
3. Luotettava palvelu: Lainanvertailupalvelussa asiantuntijat hoitavat kaiken yhdessä kumppanuuspankkien kanssa, ja siksi palveluun on helppo luottaa.
4. Sinä olet pomo: Lainanvertailupalvelun käyttö ei sido sinua mitenkään. Saat sinulle räätälöidyt lainatarjoukset, joihin voit rauhassa tutustua ilman mitään velvoitteita. Voit valita vapaasti haluamasi vaihtoehdon ja saada varmasti parhaan diilin.
5. Asiakaspalvelu: Lainanvertailupalvelut tarjoavat palveluita myös lainan ottamisen jälkeen. Voit ottaa yhteyttä milloin tahansa ja kysyä neuvoa laina-asioissa.

Kun näin monta palvelua löytyy yhdestä osoitteesta, kuinka kauan sinun kannattaa harkita palvelun käyttämistä? Asiantuntijat huolehtivat kaikesta siitä työstä, minkä joutuisit tavallisesti tekemään itse. Nyt tarvitaan vain sinun päätöksesi kokeilla palvelua. Milloin teet päätöksen?

Tarvitsetko lisärahoitusta? Kilpailuta laina tästä
Hakemus on ilmainen eikä sido mihinkään.

vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 4,68%-20%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

vuotta
Marginaali:
302 €
Arvioitu kuukausierä
(annuiteetti)

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

kuukautta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Lainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia, korko 15%. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainatarjouksista.

Ilmainen
Et sitoudu mihinkään
Lainapäätös minuuteissa

Hakijan perustiedot

Lue seuraavaksi


Lainan siirto toiseen pankkiin tarkoittaa nykyisen lainan vaihtamista vanhasta pankista uuteen.

Lainan siirto toiseen pankkiin

1.3.2023

Lainan siirto toiseen pankkiin voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta se on yksinkertaisempaa kuin luuletkaan, onpa kyse sitten kulutusluottojen tai asuntolainan siirrosta.  Lue tästä lisää, mistä lainan siirrosta on oikein kyse. Lainan siirto tulee kyseeseen, […]


Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi.

Tuula haki järjestelylainaa ja yllättyi palvelun vaivattomuudesta – “Pääsin eroon hillittömistä koroista”

6.2.2023

Järjestelylaina voi helpottaa arkea ja tuoda säästöä joka kuukausi. Tuula haki järjestelylainaa Etuan kautta ja pääsi eroon korkeista koroista ja lainanhoitokuluista. Kotimaisen lainavertailuvertailupalvelun Etuan kautta monet suomalaiset ovat löytäneet keinon alentaa omia lainakulujaan. […]


Edullinen muutto- ja sisustuslaina oli helppo ja nopea ratkaisu Hannun tarpeisiin. Lue lisää kokemuksista Etua.fi:stä tästä.

Hannu tarvitsi lainaa muuttoon ja sisustukseen – sai heti lainaa, jonka takaisinmaksu on helppoa

30.1.2023

Helsinkiläinen Hannu tarvitsi nopeasti muutto- ja sisustuslainaa. Hannu löysi Etuan kautta parhaan lainatarjouksen vertaillessaan kulutusluottoja. Edullinen kulutusluotto oli helppo ja nopea ratkaisu rahan tarpeeseen. Arki on täynnä tilanteita, joissa tarvitaan yhtäkkiä ylimääräistä rahaa […]


Copyright © 2023 Etua.fi