Etua on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys. Suomen ensimmäinen lainavertailuyritys.
Asiakaspalvelu: 010 665 5800 | arkisin klo 10–15 | asiakaspalvelu@etua.fi

Lainaa netistä

Lainaa esimerkiksi kodin remonttiin, auton hankintaan tai nykyisten lainojen yhdistämiseen
vuotta
302 €
Arvioitu kuukausierä

Esimerkki: 15 000 € laina, nimelliskorko 6,99 %, todellinen vuosikorko 7,9 %, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk), tällöin lainan kokonaiskulut on 21 490,8 €. Tarjottava nimelliskorko vaihtele välillä 6%-19%, laina-aika 1-18 vuotta ja summa 500 – 60 000 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Laina edullisesti netistä

Palvelumme avulla haet lainaa netistä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Suomen vanhin lainapalvelu ja laaja kumppaniverkosto varmistaa sinulle parhaan lainan. Lainaa netistä voi nopeimmillaan saada tilille jos samana päivänä. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi maksuton hakemus, me pyydämme lainatarjoukset useilta eri pankeilta. Vertaile, valitse sopivin tarjous ja säästä jopa satoja euroja joka kuukausi. Palvelumme on sinulle maksuton eikä hakemuksen jättäminen velvoita sinua mitenkään.

Aktia logo
danske bank logo
kaarna logo
avida logo
balanzia logo
qred logo
saldo laina logo
ostosraha logo
mylender logo
brabank logo
collector bank logo
credigo logo
Yritysluotto
Yritysluotto logo

Näin palvelumme toimii

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä pyydetyt tiedot. Nopeimmillaan tämä vie vain pari minuuttia.

Täytä hakemus

2. Kilpailutamme pankit

Nopeasti ja ilmaiseksi. Hakemus ei sido sinua mihinkään. Kilpailutamme puolestasi yli 10 eri lainantarjojaa.

Kilpailuta lainat

3. Olet valmis!

Saat henkilökohtaiset lainatarjouksesirnkatsottavaksi muutamassa minuutissa jarnvoit valita parhaan.

Miksi käyttää Etuaa?

Lainaa netistä

Miksi hakisin lainaa netistä? Lainahakemuksen voi tehdä kätevästi muutamassa minuutissa eikä sinun tarvitse käydä pankin konttorissa. Lainapäätös tulee nopeasti, usein muutamassa minuutissa. Näin sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.

Katso myös

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
  • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Lainanhakijan muistilista Näin palvelu toimii Lainojen yhdistäminen Tietoa kulutusluotoista

Näin lainan kilpailutus käy helposti

Etuan kautta lainojen kilpailutus on vaivatonta, ja täyttämällä Etuan lainahakemuksen varmistat sinulle parhaan lainaratkaisun aina helposti ja turvallisesti.

1. Täytä hakemus

Täyttämällä lainahakemuksen Etuan sivuilla, lähtee hakemus kerralla kätevästi useille eri pankeille. Hakemukseen tarvitsee täyttää yhteystietojen lisäksi vain perustiedot tuloista, työtilanteesta ja mahdollisista muista lainoista.

Täytä hakemus

2. Tarjous tai kutsu neuvotteluun

Laajan kumppaniverkoston ansioista voit parhaimmillaan saada jopa 20 lainatarjousta ja nopeimmat saapuvat alle 10 minuutissa.

Kilpailuta lainat

3. Vertaa

Lähetettyäsi lainahakemuksen näet saapuvat lainatarjoukset helposti yhdelle sivulle koottuna. Pystyt nopeasti vertailemaan tarjouksia esimerkiksi tarjotun lainasumman, kuukausierän ja korkojen perusteella.

Miksi käyttää Etuaa?

Asiakkaidemme kokemuksia

Löydä edullinen kulutusluotto vertailusta

Hakemuksen täyttäminen vie vain 2-3 minuuttia. Kilpailutamme puolestasi yli 20 eri lainantarjoajaa ja
saat henkilökohtaiset lainatarjouksesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta lainat

Lainaa yhteishakijan kanssa

Voit hakea lainaa yksin tai rinnakkaishakijan, kuten puolison kanssa. Jos haet lainaa yksin, voit hakea lainaa enintään 40 000 euroa, kun taas yhteishakijan kanssa lainaa voi saada jopa 60 000 euroon asti.

Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, paranevat mahdollisuutesi myös saada lainaa paremmilla ehdoilla, kuten pienemmällä korolla ja pidemmällä laina-ajalla.

Koska pankit perustavat lainatarjouksen omaan arvioonsa asiakkaan taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä, kahden henkilön yhteinen lainahakemus saa yleensä paremman tarjouksen. Kahden henkilön yhdessä ottama laina on pankille pienempi riski, sillä vaikka toisen lainanottajan maksukyky heikkenisi, pystyy toinen todennäköisesti silti huolehtimaan lainan takaisinmaksusta alkuperäisen maksusuunnitelman mukaan.

Laina tilille nopeasti

Kun löydät lainatarjouksista juuri sinulle parhaan vaihtoehdon, siirtymällä pankin sivuille löydät tarkemmat tiedot lainaehdoista, voit toimittaa mahdolliset tarvittavat liitteet sekä hyväksyä lainatarjouksen.

Kun sopimus on hyväksytty, laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana ja yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Saat siis rahat käyttöösi parhaimmillaan jopa muutaman tunnin kuluessa siitä, kun olet päättänyt hakea lainaa.

Edullinen laina löytyy kilpailuttamalla

Eri pankit voivat tehdä sinulle erilaisia lainatarjouksia, joissa vaihtelevat esimerkiksi koron suuruus, lainan määrä tai takaisinmaksuaika. Uutta lainaa hakiessa kannattaakin aina kilpailuttaa laina ja pyytää tarjouksia useammalta pankilta ja lainantarjoajalta, jotta löydät sinulle sopivimman ja edullisimman vaihtoehdon.

Ethän vaikkapa asuntoa tai autoa ostaessasi tyytyisi ensimmäiseen vaihtoehtoon näkemättä muuta tarjontaa, joten miksi ottaisit ensimmäisen tarjotun lainan selvittämättä parasta mahdollista vaihtoehtoa.

Kilpailuttamalla lainan voit säästää huomattavasti rahaa, sillä edullisimman ja kalleimman koron välillä saattaa olla suuriakin eroja kuukausittaisen maksuerän suuruudessa.

Copyright © 2024 Etua.fi