Lainaa 60000 €

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 60 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi on elämää helpottava lainojen vertailupalvelu, joka vertailee puolestasi jopa 60000 euron suuruiset lainat. Palvelu tuo esille lainatarjouksia kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä, joilla on lainoissaan markkinoiden parhaat lainaehdot. Palvelun käyttö on helppoa – syötä lainalaskuriin haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, ja laskuri laskee välittömästi puolestasi hakemallesi summalle arvioidun kuukausittaisen maksuerän. Sivustolta voi hakea esimerkiksi 60000 euron suuruista kulutusluottoa samanaikaisesti monelta eri lainantarjoajalta, ja koko lainanhakuprosessi on ohi muutamassa minuutissa.

Kun aikeissa on hakea lainaa suuremmissa määrin, kuten vaikkapa 60 000 euroa, Etua.fi kokoaa suuremmillekin lainasummille tarjoukset tuossa tuokiossa. 60 000 €:n suuruinen kulutusluotto esimerkiksi 14 vuoden takaisinmaksuajalla merkitsee arviolta 591 €:n kokoisia kuukausittaisia maksueriä. Mikäli tämän suuruista lainaa halutaan sen sijaan hakea pidemmällä maksuajalla, valittavissa on jopa 18 vuoden laina-aika, jolloin kulutusluottoa lyhennetään kuukausittain arviolta 521 €:n verran. Etua.fi-palvelussa voi hakea myös asuntolainaa 60 000 euroa. 15 vuoden takaisinmaksuajalla tämä asuntolainasumma tarkoittaa arviolta 344 €:n kokoisia kuukausimaksueriä ja 30 vuoden maksuajalla 177 €:n suuruisia maksueriä.

Mistä lainaa 60000 euroa? – Käytä Etua.fi-lainapalvelua!

Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelussa lainaa voi hakea jokainen Suomessa vakituisesti asuva, iältään vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää myös vähintään 850 euron suuruisia kuukausittaisia bruttotuloja. Etua.fi-sivuston lainapalvelun kautta voit hakea kulutusluottoa esimerkiksi 60000 €:n verran, täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Sekä tämä ominaisuus että nopea palvelu tekevät kulutusluoton hakemisesta huomattavan joustavaa.

Lainaa verkosta nopeasti ja joustavasti

Lainan hakeminen Etua.fi-sivuston lainapalvelusta käy sukkelasti, ainoastaan muutamassa minuutissa. Valitse vain lainalaskurista sinulle sopivin lainasumma ja haluamasi takaisinmaksuaika sekä täytä henkilötietosi. Seuraavalla sivulla vastaat muutamiin lisäkysymyksiin valiten vastaukset näppärästi pudotusvalikoista. Hakemuksen lähetettyäsi voit jäädä odottamaan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainatarjouksia, jotka ovat tarkasteltavinasi jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksesi jättämisestä. Mikäli lainapäätös on myönteinen, voit saada rahasumman heti tilillesi. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivuston kautta on joustavaa, sillä vaikka saatkin myönteisen lainapäätöksen, se ei velvoita sinua nostamaan lainaa.

Katso myös:

Usein kysyttyä 60000 euron lainoista

Miten haen 60 000 euroa lainaa?

60 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 60 000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.