Lainaa 25 000 euroa

  • Ilmainen
  • Useita tarjouksia
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 25 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 15 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi on joustava lainojen vertailupalvelu, joka vertailee kymmenien eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainoja yhdessä ja samassa palvelussa. Sivuston kautta voi hakea lainaa esimerkiksi 25 000 euroa markkinoiden parhailla lainaehdoilla. Lainan hakeminen aloitetaan lainalaskurista, joka kertoo hetkessä juuri sinua kiinnostavalle lainasummalle arvioidun kuukausittaisen takaisinmaksuerän suuruuden. Sinun ei tarvitse päättää tarkkaa hakemaasi lainasummaa heti, vaan voit vapaasti syöttää laskuriin eri suuruisia lainasummia ja vertailla siten palvelun arvioimia eri pituisia takaisinmaksuaikoja.

Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelusta voi hakea esimerkiksi 25000 euron suuruista kulutusluottoa. Suuruudeltaan 25 000 kokoinen lainasumma merkitsee esimerkiksi 14 vuoden takaisinmaksuajalla arviolta 246 €:n kuukausimaksueriä, kun taas pidentämällä maksuaikaa 18 vuoteen määräytyy maksueriksi arviolta 217 € kuukaudessa. Lainapalvelun kautta voi hakea myös asuntolainaa esimerkiksi 25000 euron verran. Esimerkiksi 15 vuoden takaisinmaksuajalla 25000 suuruista asuntolainaa maksetaan takaisin arviolta 143 € kuukaudessa ja asuntolainan maksuajan pituudeksi voi valita jopa 30 vuotta, jolloin lainaa lyhennetään arviolta 74 € kuukausittain.

Hae kätevästi lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia

Hakiessasi Etua.fi-lainapalvelun kautta kulutusluottoa, takaajat tai muut lainan vakuudet eivät ole tarpeen. Asuntolainan vakuutena toimii yleensä ostettava asunto. Palvelun kautta voi hakea kulutusluottoja 500 ja 60 000 euron väliltä sekä asuntolainoja jopa 10 000 €:n ja 500 000 €:n lainasummien väliltä. Olitpa aikeissa hakea lainaa 25 000 euroa tai jonkin muun summan, Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelussa on tarjolla eri lainasummia ja takaisinmaksuaikoja kattavasti. Lainapalvelun kautta voivat hakea lainaa kaikki vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja jotka asuvat Suomessa vakituisesti. Lisäksi myönteisen lainapäätöksen saamiseksi tulee hakijan kuukausittaisten bruttotulojen olla vähintään 850 euroa.

Lainaa verkosta muutamassa minuutissa

Kun haet lainaa Etua.fi-palvelun kautta, saat lainapäätöksen heti. Näin saat esimerkiksi äkilliseen lainantarpeeseen rahat tilillesi välittömästi lainapäätöksen ollessa myönteinen. Lainan hakeminen käy muutamassa minuutissa – valitse lainalaskurista haluamasi lainasumma ja laina-aika ja täytä lomakkeen kenttiin nimesi, henkilötunnuksesi ja yhteystietosi. Seuraavalla sivulla vastaat kätevästi kysymyksiin. Hakemus lähetetään lainantarjoajille yhdellä napsautuksella.

Katso myös:

Usein kysyttyä 25000 euron lainoista

Miten haen 25 000 euroa lainaa?

25 000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko 25000 € lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.
Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »