Lainaa 2000 €

  • Ilmainen
  • Edulliset korot
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 2 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi kilpailuttaa 2000 euron suuruiset lainat puolestasi, hakien lainatarjouksia kymmeniltä rahoitusyhtiöiltä. Kätevä lainalaskuri kertoo arvioidun kuukausierän sekunneissa syötettyäsi siihen haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Sekä lainan määrää että laina-aikaa voi säätää haluttuun suuntaan, jolloin arvioidun kuukausierän suuruus muuttuu näytöllä reaaliajassa. Sivustolta voi hakea esimerkiksi 2 000 euron suuruista lainaa kätevästi yhdellä hakemuksella, lukuisilta eri lainantarjoajilta.

Esimerkiksi 2 000 euron laina neljän vuoden maksuajalla tarkoittaa arviolta 49 €:n kuukausieriä neljän vuoden ajan. Mikäli tarvitset pidemmän maksuajan, laskurin laina-ajaksi voi valita esimerkiksi kahdeksan vuotta, jolloin kuukausittaiset lyhennykset ovat arviolta 28 €. Vastaavasti, jos 2000 €:n laina halutaan ottaa mahdollisimman lyhyellä maksuajalla, yhden vuoden takaisinmaksuajalla lyhennät lainaa 174 € kuukaudessa.

Saa lainaa 2000 euroa heti tilillesi

Hakiessasi lainaa sivustolla Etua.fi käytössäsi on hyvin laaja haarukka sekä lainasummien että takaisinmaksuaikojen osalta. Tämän ansiosta Etua.fi on lainapalvelu, joka palvelee monia erilaisia lainatarpeita, sopien niin pidempään suunniteltuihin hankintoihin kuin elämän yllättäviin tilanteisiin. Joskus esimerkiksi arvokkaampi kodinkone saattaa tulla yllättäen käyttöikänsä päähän – mistä 2000 € lainaa tällaiseen tilanteeseen? Etua.fi on kätevä verkkopalvelu, josta lainaa voi saada huomattavan nopeasti.

Etua.fi-sivuston lainapalvelussa voi hakea lainoja 500 ja 60 000 euron väliltä joustavasti, 1–18 vuoden takaisinmaksuajoilla. Tieto eri lainantarjoajien tarjouksista tulee vain muutamassa minuutissa. Lainatarjouksista käy ilmi tarkemmat lainaehdot, jotka kannattaa lukea läpi huolella ennen itselleen sopivimman lainan valitsemista. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen lainasumma siirtyy heti tilillesi.

Kuka voi hakea sivuston kautta lainaa 2000 euroa?

Etua.fi-palvelussa lainaa voi hakea Suomessa vakituisesti kirjoilla oleva, vähintään 20-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää myös vähintään 850 euron kuukausittaisia bruttotuloja. Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelussa voit hakea esimerkiksi lainaa 2 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen käy kätevästi. Valitset vain lainalaskurista haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan ja täytät lomakkeen kenttiin omat tietosi. Seuraavalla sivulla vastaat kysymyksiin muutamassa minuutissa ja voit jäädä odottamaan eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainatarjouksia.

Katso myös:

Usein kysyttyä 2000 euron lainoista

Miten haen 2000 euroa lainaa?

2000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa kahden tuhannen euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.