Lainaa 1000 €

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 1 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Etua.fi on lainojen kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa 1000 euron suuruiset lainat puolestasi. Sivuston lukuisat yhteistyökumppanit tarjoavat eri suuruisia lainoja markkinoiden parhain lainaehdoin. Sivuston kautta voit hakea esimerkiksi 1 000 euron lainoja useilta eri lainantarjoajilta. 1000 euron laina esimerkiksi kahden vuoden maksuajalla tarkoittaa arviolta 45 € kuukausittaisia maksueriä kahden vuoden ajan.

Jos tarpeen on hakea lainaa 1 000 euroa pitkällä maksuajalla, lainalaskuriin voi asettaa maksuajaksi esimerkiksi viisi vuotta, jolloin kuukausittainen maksuerä tulee olemaan arviolta 20 €. Lainaa haettaessa haarukka tarjolla olevien lainamäärien ja takaisinmaksuaikojen suhteen on varsin laaja. Näin ollen Etua.fi pystyy tarjoamaan erilaisia lainavaihtoehtoja jokaisen lainanhakijan henkilökohtaisiin tarpeisiin sopien.

Kuka voi hakea lainaa 1000 € verran?

Etua.fi-sivuston lainojen vertailupalvelussa lainaa voi hakea jokainen vakituisesti Suomessa kirjoilla oleva, iältään vähintään 20-vuotias henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi myönteisen lainapäätöksen saaminen edellyttää vähintään 850 euron kuukausituloja, ennen tuloista vähennettyjä veroja. Etua.fi-sivuston kautta lainaa hakiessasi et tarvitse lainallesi vakuuksia tai takaajia.

Lainalaskurin kautta voit hakea lainoja 500 ja 60 000 euron väliltä, 1–18 vuoden pituisilla takaisinmaksuajoilla. Tarkemmat lainaa koskevat tiedot ilmoitetaan yksityiskohtaisesti lainatarjouksessa, joka kannattaa lukea läpi huolellisesti ennen lainan ottamista ja lainaehtojen hyväksymistä. Mikäli joku lainantarjoajista hyväksyy lainahakemuksesi, saat siitä tiedon pikaisesti. Myönteisen lainapäätöksen saatuasi voit saada lainaa 1000 € heti tilillesi. Lainahakemuksen jättäminen Etua.fi-sivustolla ei kuitenkaan velvoita sinua nostamaan sinulle myönnettyä lainaa, joten voit harkita lopullista päätöstäsi riskittä, kaikessa rauhassa.

Hae 1000 euroa lainaa kätevästi verkosta

Lainan hakeminen verkossa käy kätevästi ja nopeasti. Lainaa hakeaksesi sinun tarvitsee vain valita lainalaskurista haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika sekä täyttää lomakekenttiin henkilötunnuksesi, nimesi ja yhteystietosi. Eteenpäin pääset hyväksymällä sopimusehdot ja klikkaamalla ”Kilpailuta lainat” -painiketta. Seuraavalla sivulla valitset vastauksen muutamaan kysymykseen kätevästi pudotusvalikosta. Täytettyäsi kentät ja hyväksyttyäsi käyttöehdot sinun tarvitsee enää klikata ”Lähetä hakemus” -painiketta. Kaikki tämä vie vain muutaman minuutin ja voit jäädä odottamaan lainatarjouksia eri lainantarjoajilta.

Katso myös:

Usein kysyttyä 1000 euron lainoista

Miten haen 1000 euroa lainaa?

1000 euron lainan vertaileminen, kilpailuttaminen ja hakeminen Etua.fi:n avulla on helppoa ja nopeaa. Täyttämällä yhden lyhyen hakemuksen saat useita lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Palvelu on lainanhakijoille maksuton.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko riippuu lainan myöntäjästä, mutta yleisesti lainojen korko vaihtelee 4,68% ja 9,90% välillä.

Onko lainan kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä. Voit kilpailuttaa tuhannen euron lainan lisäksi yhdistelylainat, kulutusluotot ja asuntolainat palvelussamme täysin maksutta ja riskittä.