Kulutusluottovertailu

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Haluatko löytää edullisimman kulutusluoton parhailla lainaehdoilla? Halvin kulutusluotto on helppo löytää vertailemalla luottoja netissä, jolloin saat nopeasti nähtäville useita lainatarjouksia eri toimijoilta.

Kulutusluottoja kannattaa vertailla esimerkiksi nimelliskoron, todellisen vuosikoron ja kuukausittaisen takaisinmaksuerän perusteella. Eri toimijoiden lainatarjoukset sinulle voivat siis vaihdella suurestikin, minkä takia vertailua ei kannata jättää tekemättä. Jos pyydät lainatarjouksen vain yhdestä paikasta, saatat päätyä valitsemaan lainan huomattavasti parasta mahdollista tarjousta huonoimmilla ehdoilla.

Vakuudettomia kulutusluottoja voi vertailla 60 000 euroon asti, mutta vertailtavaksi voit valita minkä tahansa haluamasi summan. Pystyt itse myös valitsemaan sopivan takaisinmaksuajan. Lyhyin laina-aika kulutusluotoissa on yksi vuosi, kun taas pisimmillään lainan saa 18 vuodeksi.

Etuan lainalaskuri auttaa sinua määrittelemään taloudellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan. Syöttäessäsi laskuriin tiedot lainan määrästä ja laina-ajasta, laskuri kertoo sinulle arvion kuukausierästä, jolla sinun tulee lainaa lyhentää. Muuttamalla lainasummaa ja -aikaa näet heti niiden muutosten vaikutukset kuukausierään ja voit vertailla eri vaihtoehdot.

Vertaa kulutusluotot Etuan kautta

Etuan luotettava ja kotimainen lainavertailu auttaa sinua vertailemaan kulutusluotot ja voit helposti valita parhaan vaihtoehdon sinulle tehdyistä lainatarjouksista.

Voit vertailla kulutusluottoja Etuan kautta, jos olet vähintään 20-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja ansaitset kuukaudessa vähintään 850 euroa ennen veroja. Sinun tulee myös olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lainahakemuksen täyttäminen Etuan sivuilla vie vain hetken ja jo muutamassa minuutissa voit saada vertailtavaksi yli kymmenen lainatarjousta eri lainantarjoajilta, sillä Etualla on laaja kumppaniverkosto. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja sen täyttäminen on täysin ilmaista.

Kulutusluoton saat tilillesi yleensä viimeistään seuraavana pankkipäivänä, kun olet toimittanut tarvittavat liitteet ja hyväksynyt sinulle tehdyn lainatarjouksen.

Vertaa kulutusluotot Etuan avulla jo tänään ja löydä paras lainatarjous!

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »