Kilpailuta kulutusluotto ja säästä.

 • Ilmainen
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 25 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Kulutusluotot

Hae edullisin kulutusluotto palvelumme avulla. Hakeminen on ilmaista eikä velvoita ottamaan lainaa. Täytä hakemus 2-3 minuutissa ja saat tarjoukset lainoista. Suomen laajin 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan lainaratkaisun.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka
 • ✓ olet vähintään 18-vuotias
 • ✓ asut vakituisesti Suomessa
 • ✓ ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja
 • ✓ olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.
Lue lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Yli 10 vuoden kokemus lainavertailusta, yli 150 000 tyytyväistä asiakasta

 • Hae kulutusluotto ilman piilokuluja

  Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaat kulutusluotot. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500–60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta sekä tietysti maksutonta.

  Olipa tarpeesi remonttilaina, sisustus, terveyden ylläpitoon liittyvä meno, autolaina, häät, matkalaina, lainojen yhdistely tai muu lisärahoituksen tarve, kilpailutat lainat helposti ja turvallisesti Etua.fi-palvelussa. Etua.fi on täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Olemme pisimpään Suomessa toiminut lainapalvelu ja olemme auttaneet jo kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lainapalvelulle arvostetun Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien rahoitusalan yritysten kanssa. Näin voimme varmistaa, että saat aina kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti ja luotettavasti.

  Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ennen päätöstä. Palvelumme ei maksa mitään, mutta säästät rahaa ja vaivaa.
 • Näin haet edullisimman kulutusluoton

  Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

  1. Hae
  Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

  Voit hakea kulutusluottoa 500–60 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen erityisesti suuremmissa lainasummissa.

  Etuan lainahakemukseen ei tarvita liitteitä. Myöhemmässä vaiheessa luotonmyöntäjä voi kuitenkin pyytää todistusta tuloista. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen päätöstä. Etua.fi-palvelun käyttö on turvallista. Lainahakemuksen tietoja käytetään ainoastaan lainapäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

  2. Vertaa
  Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

  Omasta lainatarjousnäkymästä näet rahoitusyhtiöiden tekemät lainatarjoukset kerralla. Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Tarkemmat lainaehdot näet luotonmyöntäjän toimittamista dokumenteista.

  Vertailemalla tarjouksia voit säästää lainakuluissa tuntuviakin summia.

  Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin lainatarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

  3. Valitse
  Lainantarjoajat voivat pyytää sinua toimittamaan kopion palkkalaskelmasta, eläketodistuksesta tai verotuspäätöksestä. Helpoiten kopioiden lähettäminen onnistuu ottamalla kuva todistuksesta ja lataamalla se pankin verkkopalvelussa. Kuvan voi myös lähettää sähköpostilla luotonmyöntäjälle.

  Tarjouksen mukana saat yksityiskohtaiset ohjeet ja voit myös olla suoraan yhteydessä tarjouksen antaneeseen rahoitusyhtiöön tai pankkiin.

  Nopeimmillaan voit saada lainan tilillesi samana päivänä. Joissain tapauksissa lainan saaminen voi mennä seuraavalle arkipäivälle riippuen vuorokaudenajasta ja luotonmyöntäjästä. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta ennen tarjouksen hyväksymistä.

  4. Vaatimukset Voidaksesi hakea lainaa Etua.fi-lainapalvelun kautta, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa, sinulla on suomalainen henkilötunnus, pankkitili ja verkkopankkitunnukset, sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite, ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

  Jokainen palvelussa mukana oleva yhteistyökumppani tekee lopullisen luottopäätöksen hakemustietojen perusteella. Etua ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin, mutta lähetämme lainahakemuksen useisiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen.
 • Läpinäkyvä palvelu - ei piilokuluja

  Etua.fi-lainapalvelu auttaa asiakkaita säästämään lainakuluissa. Pankkien kilpailutus ja lainatarjousten vertailu on vaivalloista ja hidasta. Samoja tietoja kysytään eri pankkien hakemuslomakkeilla uudestaan ja uudestaan. Palvelumme avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

  Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainapalvelu, jossa voit kilpailuttaa kulutusluotot sekä niiden lisäksi myös asuntolainan ja yritysluoton. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Seuraamme jatkuvasti lainamarkkinoiden tapahtumia ja kehitämme palveluamme asiakkailta saamiemme palautteiden pohjalta. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena.

  Etua.fi-lainapalvelun avulla voit hakea lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Sopiva kulutusluotto tarpeesesi

  Lainahakemusta tehdessäsi arvioi mahdollisimman tarkasti sekä lainantarpeesi että takaisinmaksukykysi. Oikean suuruinen laina ei ole tuloihisi ja menoihisi nähden liian kallis ja mahdollistaa sinulle tarvitsemasi asian. Lainalaskurista voit laskea sinulle sopivan kuukausierän, eivätkä kulutusluotot ole näin ongelma nyt tai tulevaisuudessa varallisuudellesi.

  Taloutta ei kannata vetää liian tiukalle, vaan aina on hyvä jättää pelivaraa odottamattomien menojen varalle. Kun nettokuukausituloista on vähennetty kaikki normaalit kuukausittaiset menot, jäljelle jäävällä osuudella tulisi selviytyä lainalyhennyksistä ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

  Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Siten lainasummat, takaisinmaksuajat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Näet lopulliset lainaehdot lainatarjouksista ja sinä päätät, hyväksytkö lainatarjoukset vai et.
Kilpailuta lainat - Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Miksi lainaani ei hyväksytty?

  Etua.fi toimii lainan kilpailuttajana eli emme myönnä lopullisia lainoja. Rahoitusyhtiöt tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen omien luotonmyöntökriteeriensä ja hakemuksen tietoihin perustuen. Yleisempiä syitä kielteiselle lainapäätökselle ovat puutteellisesti tehty lainahakemus, maksuhäiriömerkintä tai luotonmyöntäjän tekemä kokonaisarvio lainan takaisinmaksukyvystä.

  Etua.fi ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin. Emme myöskään tiedä syytä kielteiselle lainapäätökselle.
 • Miksi käyttäisin Etua.fi-palvelua enkä lainantarjoajien omia palveluita kulutusluoton valintaan?

  Kilpailutamme puolestasi halvimman lainan usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

  Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

  Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää huomattaviakin summia lainakuluissa.
 • Voiko luottoa hakea ilman henkilötunnusta?

  Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Finanssivalvonta vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todettava.

  Etua.fi palveluun on turvallista syöttää henkilötunnus ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.
 • Voiko lainaa hakea toisen henkilön puolesta?

  Ei voi. Lainaa voi kuitenkin hakea yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin suurempien luottojen kohdalla. Myös rinnakkaishakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Täytä hakemus nyt ilman velvoitteita

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä velvoita sinua mihinkään.

Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja päättää hyväksytkö lainatarjouksen vai et.

Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton ilmaiseksi. Palvelumme ei myöskään sido sinua mihinkään. Täytä hakemus nyt!

Kulutusluotto auttaa muuttuviin tilanteisiin

Etua.fi-lainapalvelun avulla löydät sinulle sopivan lainan nopeasti ja vaivattomasti juuri sinun tarpeisiisi. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa ja käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi.

Tarvitsitpa rahoitusta arjen hankintoihin tai äkillisiin menoihin kuten terveyden ylläpitoon, auton huoltoon tai kodinkonehankintoihin, voit hakea lainaa Etua.fi:stä ilman vakuuksia tai takaajia. Parhaimmillaan saat lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Vai haaveiletko matkasta, autosta, veneestä tai tarvitsetko rahaa remonttiin? Entä haluatko maksaa pienvelat pois yhdistelylainalla? Etua.fi-lainapalvelun avulla löydät rahoitusta myös vähän suurempiin menoihin aina 60 000 euroon asti.

Oikein tehtynä rahan lainaaminen mahdollistaa hienoja asioita. Kun tarvitset lisärahoitusta vaivattomasti, kilpailuta lainat Etua.fi:ssä!

Lainaturvavakuutus työttömyyden varalle?

Miten selviäisit lainasi takaisinmaksusta yllättävissä elämäntilanteissa?

Kun turvaat lainasi takaisinmaksun tai muut säännölliset menosi Etua Maksuturvavakuutuksella, sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka elämäntilanteesi yllättäen muuttuu. Maksuturva suojaa sinua yllättävien tilanteiden varalta, jos tulosi pienenevät esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai tapaturman takia. Näin taloudellinen tasapaino säilyy vaikeinakin aikoina.

Voit hakea Maksuturvaa samalla kun kilpailutat lainasi.

Kulutusluoton takaisinmaksuaika

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1-15 vuotta. Lainahakemusta tehdessäsi arvioi mahdollisimman tarkasti takaisinmaksukykysi ja lainantarpeesi. Lainalaskurista voit arvioida suuntaa-antavan kuukausierän ja takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksuajat, lainasummat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista. Sinä päätät, hyväksytkö lainatarjoukset vai et.

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Hae yksin tai yhdessä

Tarvitsetko lisärahoitusta? Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi ja etsii sinulle halvimman lainatarjouksen. Maksuton ja nopea lainapalvelumme auttaa säästämään sinua lainakuluissa.

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet uutta lainaa tai yhdistäneet vanhoja lainoja Etua.fi lainapalvelun avulla, ja näin säästäneet satoja euroja kuukaudessa. Voit hakea kulutusluottoa yksin tai yhdessä puolison kanssa. Kilpailuttamalla et häviä mitään, mutta voit säästää paljon ja pitkään.

Hae edullisin kulutusluotto palvelumme avulla. Hakeminen on ilmaista eikä velvoita ottamaan lainaa. Täytä hakemus 2-3 minuutissa ja saat tarjoukset lainoista. Suomen laajin 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan lainaratkaisun.

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

 • olet vähintään 18-vuotias
 • asut vakituisesti Suomessa
 • ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

Hae kulutusluotto 20 rahoitusyhtiöltä ilman piilokuluja

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaat kulutusluotot. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa
500–60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta sekä tietysti maksutonta.

Olipa tarpeesi remonttilaina, sisustus, terveyden ylläpitoon liittyvä meno, autolaina, häät, matkalaina, lainojen yhdistely tai muu lisärahoituksen tarve, kilpailutat lainat helposti ja turvallisesti Etua.fi-palvelussa. Etua.fi on täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Olemme pisimpään Suomessa toiminut lainapalvelu ja olemme auttaneet jo kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lainapalvelulle arvostetun Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien rahoitusalan yritysten kanssa. Näin voimme varmistaa, että saat aina kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti ja luotettavasti.

Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti. Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ennen päätöstä. Palvelumme ei maksa mitään, mutta säästät rahaa ja vaivaa.

Näin haet edullisimman kulutusluoton

Täytäthän lainahakemuksen huolella saadaksesi lainallesi parhaimmat ehdot ja säästääksesi lainakuluissa. Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa.

1. Hae

Kun olet päättänyt lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Sitten voit jäädä odottamaan tarjouksia.

Voit hakea kulutusluottoa 500–60 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen erityisesti suuremmissa lainasummissa.

Etuan lainahakemukseen ei tarvita liitteitä. Myöhemmässä vaiheessa luotonmyöntäjä voi kuitenkin pyytää todistusta tuloista. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa vertailla tarjouksia ennen päätöstä. Etua.fi-palvelun käyttö on turvallista. Lainahakemuksen tietoja käytetään ainoastaan lainapäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

2. Vertaa

Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Lainapäätöksen saat muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Omasta lainatarjousnäkymästä näet rahoitusyhtiöiden tekemät lainatarjoukset kerralla. Tarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Tarkemmat lainaehdot näet luotonmyöntäjän toimittamista dokumenteista.

Vertailemalla tarjouksia voit säästää lainakuluissa tuntuviakin summia.

Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin lainatarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

3. Valitse

Lainantarjoajat voivat pyytää sinua toimittamaan kopion palkkalaskelmasta, eläketodistuksesta tai verotuspäätöksestä. Helpoiten kopioiden lähettäminen onnistuu ottamalla kuva todistuksesta ja lataamalla se pankin verkkopalvelussa. Kuvan voi myös lähettää sähköpostilla luotonmyöntäjälle.

Tarjouksen mukana saat yksityiskohtaiset ohjeet ja voit myös olla suoraan yhteydessä tarjouksen antaneeseen rahoitusyhtiöön tai pankkiin.

Nopeimmillaan voit saada lainan tilillesi samana päivänä. Joissain tapauksissa lainan saaminen voi mennä seuraavalle arkipäivälle riippuen vuorokaudenajasta ja luotonmyöntäjästä. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta ennen tarjouksen hyväksymistä.

4. Vaatimukset

Voidaksesi hakea lainaa Etua.fi-lainapalvelun kautta, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, asut vakituisesti Suomessa, sinulla on suomalainen henkilötunnus, pankkitili ja verkkopankkitunnukset, sinulla on voimassa oleva sähköpostiosoite, ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Jokainen palvelussa mukana oleva yhteistyökumppani tekee lopullisen luottopäätöksen hakemustietojen perusteella. Etua ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin, mutta lähetämme lainahakemuksen useisiin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen.

Läpinäkyvä palvelu – ei piilokuluja

Etua.fi-lainapalvelu auttaa asiakkaita säästämään lainakuluissa. Pankkien kilpailutus ja lainatarjousten vertailu on vaivalloista ja hidasta. Samoja tietoja kysytään eri pankkien hakemuslomakkeilla uudestaan ja uudestaan. Palvelumme avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainapalvelu, jossa voit kilpailuttaa kulutusluotot sekä niiden lisäksi myös asuntolainan ja yritysluoton. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset. Seuraamme jatkuvasti lainamarkkinoiden tapahtumia ja kehitämme palveluamme asiakkailta saamiemme palautteiden pohjalta. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena.

Etua.fi-lainapalvelun avulla voit hakea lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Sopiva kulutusluotto tarpeeseesi

Lainahakemusta tehdessäsi arvioi mahdollisimman tarkasti sekä lainantarpeesi että takaisinmaksukykysi. Oikean suuruinen laina ei ole tuloihisi ja menoihisi nähden liian kallis ja mahdollistaa sinulle tarvitsemasi asian. Lainalaskurista voit laskea sinulle sopivan kuukausierän, eivätkä kulutusluotot ole näin ongelma nyt tai tulevaisuudessa varallisuudellesi.

Taloutta ei kannata vetää liian tiukalle, vaan aina on hyvä jättää pelivaraa odottamattomien menojen varalle. Kun nettokuukausituloista on vähennetty kaikki normaalit kuukausittaiset menot, jäljelle jäävällä osuudella tulisi selviytyä lainalyhennyksistä ongelmitta myös yllättävissä tilanteissa.

Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Siten lainasummat, takaisinmaksuajat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Näet lopulliset lainaehdot lainatarjouksista ja sinä päätät, hyväksytkö lainatarjoukset vai et.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miksi lainaani ei hyväksytty?

Etua.fi toimii lainan kilpailuttajana eli emme myönnä lopullisia lainoja. Rahoitusyhtiöt tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen omien luotonmyöntökriteeriensä ja hakemuksen tietoihin perustuen. Yleisempiä syitä kielteiselle lainapäätökselle ovat puutteellisesti tehty lainahakemus, maksuhäiriömerkintä tai luotonmyöntäjän tekemä kokonaisarvio lainan takaisinmaksukyvystä.

Etua.fi ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin. Emme myöskään tiedä syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Miksi käyttäisin Etua.fi-palvelua enkä lainantarjoajien omia palveluita kulutusluoton valintaan?

Kilpailutamme puolestasi halvimman lainan usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset helposti ja nopeasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää huomattaviakin summia lainakuluissa.

Voiko luottoa hakea ilman henkilötunnusta?

Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Finanssivalvonta vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todettava.

Etua.fi palveluun on turvallista syöttää henkilötunnus ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

Voiko lainaa hakea toisen henkilön puolesta?

Ei voi. Lainaa voi kuitenkin hakea yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin suurempien luottojen kohdalla. Myös rinnakkaishakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.

Täytä hakemus nyt ilman velvoitteita

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä velvoita sinua mihinkään.

Saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman välikäsiä tai piilokuluja. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja päättää hyväksytkö lainatarjouksen vai et.

Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton ilmaiseksi. Palvelumme ei myöskään sido sinua mihinkään. Täytä hakemus nyt!

Kulutusluotto auttaa muuttuviin tilanteisiin

Etua.fi-lainapalvelun avulla löydät sinulle sopivan lainan nopeasti ja vaivattomasti juuri sinun tarpeisiisi. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa ja käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi.

Tarvitsitpa rahoitusta arjen hankintoihin tai äkillisiin menoihin kuten terveyden ylläpitoon, auton huoltoon tai kodinkonehankintoihin, voit hakea lainaa Etua.fi:stä ilman vakuuksia tai takaajia. Parhaimmillaan saat lainan tilillesi jopa samana päivänä.

Vai haaveiletko matkasta, autosta, veneestä tai tarvitsetko rahaa remonttiin? Entä haluatko maksaa pienvelat pois yhdistelylainalla? Etua.fi-lainapalvelun avulla löydät rahoitusta myös vähän suurempiin menoihin aina 60 000 euroon asti.

Oikein tehtynä rahan lainaaminen mahdollistaa hienoja asioita. Kun tarvitset lisärahoitusta vaivattomasti, kilpailuta lainat Etua.fi:ssä!

Lainaturvavakuutus työttömyyden varalle?

Miten selviäisit lainasi takaisinmaksusta yllättävissä elämäntilanteissa?

Kun turvaat lainasi takaisinmaksun tai muut säännölliset menosi Etua Maksuturvavakuutuksella, sinun ei tarvitse olla huolissasi, vaikka elämäntilanteesi yllättäen muuttuu. Maksuturva suojaa sinua yllättävien tilanteiden varalta, jos tulosi pienenevät esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai tapaturman takia. Näin taloudellinen tasapaino säilyy vaikeinakin aikoina.

Voit hakea Maksuturvaa samalla kun kilpailutat lainasi.

Kulutusluoton takaisinmaksuaika

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1-15 vuotta. Lainahakemusta tehdessäsi arvioi mahdollisimman tarkasti takaisinmaksukykysi ja lainantarpeesi. Lainalaskurista voit arvioida suuntaa-antavan kuukausierän ja takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksuajat, lainasummat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista. Sinä päätät, hyväksytkö lainatarjoukset vai et.

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Hae yksin tai yhdessä

Tarvitsetko lisärahoitusta? Etua.fi kilpailuttaa lainan puolestasi ja etsii sinulle halvimman lainatarjouksen. Maksuton ja nopea lainapalvelumme auttaa säästämään sinua lainakuluissa.

Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet uutta lainaa tai yhdistäneet vanhoja lainoja Etua.fi lainapalvelun avulla, ja näin säästäneet satoja euroja kuukaudessa. Voit hakea kulutusluottoa yksin tai yhdessä puolison kanssa. Kilpailuttamalla et häviä mitään, mutta voit säästää paljon ja pitkään.

Kilpailuta lainasi tästä!