Kulutusluotto – Vertaile korot ja hae netistä

 • Kilpailuta kulutusluotto ilmaiseksi
 • Et sitoudu mihinkään
 • Saat lainapäätöksen heti
;
Lainan määrä 10 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 5 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä -

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Kulutusluotto on oiva apu kertaostokseen tai arjen talouden tasapainottamiseen.

Hae edullinen kulutusluotto palvelumme avulla. Kulutusluoton kilpailuttaminen on ilmaista eikä velvoita ottamaan lainaa. Täytä hakemus 2-3 minuutissa ja saat tarjoukset kulutusluotoista.

Suomen laajin 20 pankin ja rahoitusyhtiön kumppaniverkosto ja nopea hakemusten käsittely takaavat, että saat kauttamme parhaan lainaratkaisun. 

Artikkelin sisältö

 1. Kulutusluoton kilpailutus
 2. Näin haet edullisimman kulutusluoton
 3. Kulutusluottovertailu vaivattomasti
 4. Lainalaskurilla lasket sopivan kuukausierän
 5. Täytä hakemus ilman velvoitteita
 6. Kulutusluotto monenlaisiin tarpeisiin
 7. Kulutusluoton korko ja takaisinmaksuaika
 8. Hae yksin tai yhdessä
 9. Kysymyksiä ja vastauksia

Palvelumme on tarkoitettu sinulle, joka

 • olet vähintään 18-vuotias
 • asut vakituisesti Suomessa
 • ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja ja
 • olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Lue täältä lisää palvelustamme sekä lainojen kilpailuttamisesta:

 

 

Kilpailuta kulutusluottosi maksutta ja säästä

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaat kulutusluotot. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 500–60 000 euroa. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta sekä tietysti maksutonta.

Olipa tarpeesi remonttilaina, auton korjaus, sisustus, terveyden ylläpitoon liittyvä meno, autolaina, häät, matkalaina, lainojen yhdistely tai muu lisärahoituksen tarve, kilpailutat lainat turvallisesti Etua.fi-palvelussa.

Etua.fi on suomalainen lainavertailupalvelu. Olemme pisimpään Suomessa toiminut lainapalvelu ja olemme auttaneet jo kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Etualle Avainlippu-merkin osoituksena siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää täällä..

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien rahoitusalan yritysten kanssa. Näin varmistamme, että saat aina kilpailukykyiset lainatarjoukset vaivattomasti. Lainapalvelumme käsittelee kaikki hakemukset puolueettomasti ja saat tarjoukset suoraan rahoitusyrityksiltä ilman piilokuluja.

Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ennen päätöstä. Palvelumme ei maksa mitään, mutta säästät rahaa ja vaivaa.

Kulutusluotto heti netistä turvallisesti

Täytettyäsi hakemuksen voit saada lainatarjouksia heti ja näin löytää edullisimman kulutusluoton.

1. Hae

Kun tiedät lainan määrän ja takaisinmaksuajan, siirry hakemuslomakkeeseen. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Täytä kaikki tiedot, tarkista ja lähetä hakemus. Lainapäätöksen saat heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Voit hakea kulutusluottoa 500–60 000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija varmistaa paremman lainatarjouksen erityisesti suuremmissa lainasummissa.

Etuan lainahakemukseen ei tarvita liitteitä. Myöhemmässä vaiheessa luotonmyöntäjä voi pyytää todistusta tuloista.

Etua.fi-palvelun käyttö on täysin turvallista. Lainahakemuksen tietoja käytetään ainoastaan lainapäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

2. Vertaa

Tehtyäsi hakemuksen voit kirjautua Etuan Online-palveluun, josta näet kaikki saamasi lainatarjoukset yhdestä näkymästä. Tarjoukset näytetään edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan ja näin kulutusluottojen vertailu on helppoa.

Lainatarjouksista ilmenevät lainasummat, kuukausierät, takaisinmaksuajat ja korot. Tarkemmat lainaehdot näet luotonmyöntäjän toimittamista asiakirjoista.

Vertailemalla  tarjouksia voit säästää lainakuluissa tuntuvia summia. Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin lainatarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla.

3. Valitse

Lainantarjoajat voivat pyytää sinua toimittamaan kopion palkkalaskelmasta, eläketodistuksesta tai verotuspäätöksestä. Helpoiten kopioiden lähettäminen onnistuu ottamalla kuva todistuksesta ja lataamalla se lainayhtiön verkkopalvelussa. Kuvan voi myös lähettää sähköpostilla luotonmyöntäjälle.

Tarjouksen mukana saat yksityiskohtaiset ohjeet ja voit myös olla suoraan yhteydessä tarjouksen antaneeseen rahoitusyhtiöön.

Nopeimmillaan voit saada kulutusluoton tilillesi samana päivänä tai viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä. Voit tiedustella lainan maksuun kuluvaa aikaa lainatarjouksen tehneeltä pankilta.

4. Vaatimukset

Voit hakea kulutusluottoa, kun:

 • Ansaitset vähintään 850 euroa kuukaudessa ennen veroja
 • Olet yli 18-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

Jokainen palvelussamme mukana oleva yhteistyökumppani tekee päätöksen kulutusluoton myönnöstä hakemustietojen perusteella. Etua ei voi vaikuttaa näihin päätöksiin, mutta lähetämme lainahakemuksen useisiin rahoitusyhtiöihin, jotta mahdollisimman moni asiakkaistamme saisi yhden tai useamman lainatarjouksen.

Kulutusluottovertailu vaivattomasti

Etua.fi kilpailuttaa kulutusluotot puolestasi ja etsii sinulle halvimman lainatarjouksen. Maksuton ja nopea lainapalvelumme auttaa sinua säästämään lainakuluissa.

Kulutusluottovertailu on helppo tehdä, kun palvelumme avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää luotonantotapaa. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainapalvelu, jossa voit kilpailuttaa kulutusluotot sekä niiden lisäksi myös asuntolainan ja yritysluoton. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Seuraamme jatkuvasti lainamarkkinoiden tapahtumia ja kehitämme palveluamme asiakkailta saamiemme palautteiden pohjalta. Asiakkaamme ovat antaneet palvelustamme 4/5 tähteä ja yli 85 % asiakkaistamme pitää palvelua hyvänä tai erinomaisena.

Lainalaskurilla lasket sopivan kuukausierän 

Lainahakemusta tehdessäsi arvioi mahdollisimman tarkasti sekä lainantarpeesi että takaisinmaksukykysi. Oikean suuruinen laina ei ole tuloihisi ja menoihisi nähden liian kallis ja mahdollistaa tarvitsemasi asian.

Lainalaskurista voit laskea sinulle sopivan kuukausierän, jolloin kulutusluotto ei ole taloudellesi ongelma nyt tai tulevaisuudessa. Taloutta ei kannata vetää liian tiukalle, vaan on hyvä jättää pelivaraa myös odottamattomien menojen varalle.

Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijakohtaisen lainatarjouksen. Siten lainasummat, takaisinmaksuajat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Näet lopulliset lainaehdot lainatarjouksista ja sinä päätät, hyväksytkö lainatarjouksen vai et.

Täytä hakemus ilman velvoitteita

Kerro yhdellä hakemuksella lainatarpeesi ja me löydämme sinulle yli 20 luotonmyöntäjän keskuudesta parhaan kulutusluoton. Hakemuksen täyttäminen käy nopeasti eikä velvoita sinua mihinkään.

Lainatarjoukset saat suoraan rahoitusyrityksiltä. Voit rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, nostatko tarjotun lainan vai et. 

Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton. Täytä ilmainen hakemus nyt!

Kulutusluotto ilman vakuuksia monenlaisiin tarpeisiin

Tarvitsitpa rahoitusta arjen hankintoihin tai äkillisiin menoihin kuten auton huoltoon, terveyden ylläpitoon tai kodinkonehankintoihin, voit hakea Etua.fi:stä vakuudetonta lainaa ilman takaajia tai muita vakuuksia. Nopeimmillaan saat kulutusluoton tilillesi jopa samana päivänä.

Vai haaveiletko matkasta, autosta, veneestä tai tarvitsetko rahaa remonttiin? Entä haluatko maksaa pienvelat pois yhdellä edullisemmalla yhdistelylainalla? Etua.fi-lainapalvelun avulla löydät lisärahoitusta myös vähän suurempiin menoihin aina 60 000 euroon asti.

Etua.fi-lainapalvelun avulla kilpailutat sinulle sopivan kulutusluoton ilman vakuuksia nopeasti ja helposti. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa ja käsittelemme lainahakemuksesi välittömästi.

Kun tarvitset lisärahoitusta vaivattomasti ja luotettavasti, kilpailuta kulutuslainat Etua.fi-palvelussa!

Kulutusluoton korko ja takaisinmaksuaika

Voit hakea kulutusluotollesi maksuaikaa 1–18 vuotta. Lainalaskurin avulla voit suunnitella sinulle sopivan lainan ja arvioida kuukausieriä ja laina-aikoja helposti.

Kulutusluoton korot (nimelliskorko) voivat vaihdella välillä 4,68 %–20 % ja vuosittaiset muut kustannukset välillä
0–150 €. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Takaisinmaksuajat, lainasummat ja muut lainaehdot vaihtelevat luotonmyöntäjän mukaan. Rahoitusyhtiöt tekevät jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen ja lopulliset lainaehdot ilmenevät lainatarjouksista. 

Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Voit myös maksaa lainan kerralla kokonaan pois. Korkoa maksat vain siltä ajalta, kun laina on ollut käytössäsi. Voit sopia takaisinmaksujärjestelyistä sen luotonmyöntäjän kanssa, josta olet lainan ottanut.

Useat lainanmyöntäjät tarjoavat mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaa pidentää yleensä laina-aikaa, jolloin korkomenot kasvavat. Tämä kannattaa huomioida lainan kokonaiskustannuksissa.

Hae kulutusluottoa yksin tai yhdessä

Tarvitsetko lisärahoitusta? Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat hakeneet uutta lainaa tai yhdistäneet vanhoja lainoja Etua.fi lainapalvelun avulla, ja näin säästäneet satoja euroja kuukaudessa. Voit hakea kulutusluottoa yksin tai yhdessä puolison kanssa.

Kilpailuttamalla et häviä mitään, mutta voit säästää paljon ja pitkään. Muista tutustua myös asuntolainaan ja joustoluottoon.

Kilpailuta lainasi tästä!

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten kilpailutan kulutusluoton?

Kulutusluoton kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Syötä sivun ylälaidassa olevaan lainalaskuriin lainan määrä, laina-aika ja tietosi. Seuraavalla sivulla on muutama lisäkysymys. Tämän jälkeen voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita sinun tarpeisiisi sopivimman.

Onko kulutusluottojen kilpailuttaminen maksutonta?

Kyllä! Kulutusluottojen ja lainojen kilpailuttaminen on maksutonta. Saamme pienen komission rahoitusyhtiöltä jos nostat lainan tilillesi, joten sinulle palvelu ei maksa mitään.

Miksi lainaani ei hyväksytty?

Etua.fi toimii lainan kilpailuttajana eli emme myönnä lopullisia lainoja. Rahoitusyhtiöt tekevät henkilökohtaisen lainatarjouksen omien luotonmyöntökriteeriensä ja hakemuksen tietoihin perustuen. Yleisempiä syitä kielteiselle lainapäätökselle ovat puutteellisesti tehty lainahakemus, maksuhäiriömerkintä tai luotonmyöntäjän tekemä kokonaisarvio lainan takaisinmaksukyvystä.

Etua.fi ei voi vaikuttaa luotonantopäätöksiin. Emme myöskään tiedä syytä kielteiselle lainapäätökselle.

Miksi käyttäisin kulutusluoton hakemiseen Etua.fi-palvelua?

Kilpailuta kulutusluotto nopeasti ja helposti! Kilpailutamme puolestasi halvimman kulutusluoton usean luotonmyöntäjän välillä. Laaja kumppaniverkostomme auttaa sinua saamaan parhaat lainatarjoukset vaivattomasti.

Etua.fi -lainapalvelua käyttämällä säästät aikaa ja rahaa. Täytät vain yhden maksuttoman hakemuksen ja saat monta tarjousta. Sinun ei tarvitse täyttää samoja tietoja jokaisen lainantarjoajan hakulomakkeelle erikseen, vain yksi lomake riittää.

Välitämme sinulle kaikki lainatarjoukset läpinäkyvästi ja selkeästi. Voit helposti vertailla tarjouksia Etuan Online-palvelussa ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Lainatarjouksia vertailemalla voit säästää huomattaviakin summia lainakuluissa.

Voiko luottoa hakea ilman henkilötunnusta?

Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Finanssivalvonta vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todettava.

Etua.fi palveluun on turvallista syöttää henkilötunnus ja muut henkilökohtaiset tiedot. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota asiakkaiden tietojen suojaamiseen ja käytämme vahvaa SSL-salausta, jota pankitkin käyttävät. Lainahakemuksen tietoja käytetään vain luottopäätöksen tekemiseen eikä niitä luovuteta kumppaniverkoston ulkopuolisille toimijoille.

Voiko lainaa hakea toisen henkilön puolesta?

Ei voi. Lainaa voi kuitenkin hakea yhdessä samassa taloudessa asuvan avio- tai avopuolison kanssa. Rinnakkaishakija parantaa lainansaantimahdollisuuksia etenkin suurempien luottojen kohdalla. Myös rinnakkaishakija on henkilökohtaisesti vastuussa lainasta ja sen takaisinmaksusta.