Yhdistä nykyiset pikavipit, kulutusluotot ja luottokorttivelat yhdeksi suuremmaksi lainaksi – voit yhdistellä luottoja jopa
60 000 euroon saakka. Lainojen yhdistämisellä voit pienentää kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.

Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet. Tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 eri rahoitusyhtiötä ja siten sinulla on mahdollisuus löytää edullinen yhdistelylaina.

Lainojen yhdistäminen helposti Etua.fi:n avulla:

  • Täytä yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä.
  • Täytä hakemuslomake ja hae yhdistelylainaa.
  • Saat lainatarjoukset sähköpostilla jopa alle tunnissa.
  • Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina.
  • Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.
  • Yhdistelylainan myöntänyt rahoitusyhtiö maksaa vanhat lainasi pois. Jotkut yritykset maksavat yhdistelylainan suoraan asiakkaalle, ja asiakas maksaa itse nykyiset lainat pois. Tarkemmat tiedot löydät lainatarjouksesta.

Esimerkki:

Anna yhdisti kolme kulutusluottoa, yhteensä 10 000 euroa, yhdeksi lainaksi. Ennen yhdistämistä Anna maksoi kuukaudessa yhteensä 840 euroa lainan lyhennyksiä ja lainanhoitokuluja.

Yhdistämisen jälkeen Annan kuukausierä on 250 euroa. Samalla Anna säästää 25 euroa lainanhoitokuluja kuukaudessa eli 300 euroa vuodessa. Esimerkin todellinen vuosikorko on 11,0 %.

Löydät täältä lisää lainojen yhdistämisen kokemuksia 

Lainojen yhdistäminen on usein taloudellisesti järkevää

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja usein taloudellisesti järkevää. Nykyiset pienlainat tai luottokorttilainat voi yleensä aina maksaa kuluitta pois (tarkista maksuehdot lainan myöntäjältä). Yhdistämällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi sinun ei tarvitse maksaa tilinhoitomaksuja moneen kertaan. Pelkästään tämä tuo jopa useiden satojen eurojen säästöt vuodessa.

Myös vertailemalla eri lainatuotteiden korkoja löydät itsellesi edullisimman ratkaisun. Yhdistelylainan takaisinmaksuaika on usein mahdollista neuvotella pidemmäksi kuin nykyisten pienempien lainojen. Myös tämä alentaa yhdistelylainan kuukausimaksuja.

Lainojen yhdistäminen helpottaa myös oman talouden seurantaa, koska lainasumma ja kuukausittaiset lainanhoitokulut näkyvät yhdellä laskulla.

Etua.fi auttaa sinua alentamaan lainanhoitokustannuksia. Katso, miten edullisen yhdistelylainan voisit saada täyttämällä ilmainen yhdistelylainahakemus tästä

Käytä yhdistelylaskinta, niin näet, kuinka paljon voit säästää lainojen yhdistämisellä.