Yksi hakemus tavoittaa monta lainantarjoajaa

Palvelumme on sinulle maksuton. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua, voit rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia ennen päätöstä.

Etua.fi-lainapalvelun idea on, että saat yhdellä hakemuksella mahdollisimman hyvät tarjoukset rahantarpeeseesi. Mielestämme on ajanhukkaa täyttää samoja hakemustietoja monen lainantarjoajan lomakkeisiin ja lähettää niitä yksitellen eteenpäin. Yksi hakemus, monta tarjousta – se on tehokasta ajankäyttöä!

Näin käytät Etua.fi-lainapalvelua:

1. HAE

Aloita suoraan hakemuslomakkeesta tai käytä laskinta sopivan lainan valitsemiseksi. Mikäli haluat yhdistellä nykyiset lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, aloita lainan hakeminen täyttämällä nykyisten lainojen tiedot yhdistelylaskimeen. Täytä ja lähetä hakemus. Saat sähköpostiisi vastauksen niistä lainantarjoajista, jotka olemme sinulle valinneet.

2. VERTAA

Lainantarjoajat ottavat sinuun yhteyttä sähköpostilla tai tekstiviestillä jopa tunnissa hakemuksen jättämisestä. Sinun kannattaa myös huomioida lainasta sopiessasi, mikä olisi lainan kuukausittaiseen takaisinmaksuun sopiva eräpäivä, sekä valita mahdolliset lyhennyksettömät kuukaudet. Monessa tapauksessa lainantarjoajat pyytävät sinua toimittamaan kopion henkilö- ja palkkatodistuksesta sekä mahdollisesti kopion esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosasta. Käsittelyn nopeuttamiseksi sinun kannattaa kerätä nämä dokumentit valmiiksi odottamaan jo tänään.

3. VALITSE

Kun olet vertaillut eri vaihtoehtoja, valitse niistä sinulle sopivin tarjous. Lainasopimuksen hyväksyminen tapahtuu allekirjoittamalla lainasopimus verkkopankkitunnuksilla tai lähettämällä tarjous/lainasopimus allekirjoitettuna tarvittavine liitteineen postissa. Tarjouksen mukana saat yksityiskohtaiset ohjeet ja voit myös olla suoraan yhteydessä tarjouksen antaneeseen rahoitusyhtiöön.

Etua toivottaa onnea matkaan!

Jätä kulutusluottohakemus.