Kulutusluotto

  • Ilmainen
  • Et sitoudu mihinkään
  • Saat lainapäätöksen heti
Lainan määrä 25 000 €
Vähennä Lisää
Laina-aika 10 vuotta
Vähennä Lisää
Arvioitu kuukausierä (annuiteetti) -

Asuntolainalaskurin laskelmat ovat suuntaa-antavia. Tarkan laskelman ja lainaehdot saat lainaneuvottelujen yhteydessä pankissa.

asuntolainan kilpailutusEtua.fi on vuonna 2008 perustettu suomalainen lainapalvelu, joka on auttanut kymmeniätuhansia asiakkaita säästämään lainakuluissa. Maksuttoman palvelumme avulla voit kilpailuttaa uuden asuntolainan tai alentaa nykyisen asuntolainasi kustannuksia. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan yritysten kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Etua.fi-lainapalvelulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo tuotteen tai palvelun suomalaisuudesta.

Täyttämällä asuntolainahakemuksen saat useita lainatarjouksia suoraan kumppaneiltamme. Hakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mitenkään, vaan voit itse päättää, haluatko hyväksyä sinulle tarjotun lainan. Käsittelemme kaikkea tietoa luottamuksellisesti ja hakemustietoja käytetään ainoastaan lainapäätöksen tekemiseen.

Siirry täyttämään maksuton asuntolainahakemus.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta,  ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile myös asuntolainalaskuria, jonka avulla arvioit asuntolainasi kuukausierän!

Mitä asiakkaammekertovat meistä?