Etua.fi on vuodesta 2008 auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen edullisemman lainan. Olemme aina lainanottajan asialla. Asiakkaamme saavat lainatarjoukset suoraan kumppaneiltamme läpinäkyvästi ja selkeästi. Emme valikoi tai suodata lainatarjouksia etukäteen, vaan annamme sinun vertailla niitä vapaasti. Kilpailuttamalla lainasi palvelumme kautta et häviä mitään, mutta voit säästää suuria summia joka kuukausi.

Emme ole pankki emmekä pikavippiyritys. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme raha-asioissa. Silloin, kun sinulle sopii. Olemme täysin kotimainen yritys ja Alma Media Oyj on yksi yrityksemme omistajista. Palvelullemme on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus merkkinä kotimaisesta työstä.

Valta on sinulla. Täytät yhden hakemuksen ja me kilpailutamme puolestasi parhaan mahdollisen lainan. Emme myy unelmia, vaan ajamme etuasi laina-asioissa. Oli kyseessä kulutusluotto , asuntolaina tai yhdistelylaina, palvelumme etsii sinulle parhaat lainatarjoukset nopeasti.

Voit kilpailuttaa kulutusluoton 500 eurosta aina 60 000 asti ilman vakuutta tai takaajia.

Lainojen yhdistely auttaa oman talouden hallinnassa  ja tuo säästöjä. Pääset eroon stressaavasta lainasilpusta ja voit keskittyä useiden eräpäivien asemesta muihin asioihin. Samalla kuukausikulut voivat pudota jopa useita satoja euroja kuukaudessa.

Kodinostajalla on monta asiaa hoidettavana. Siksi laajensimme palveluamme myös asuntolainoihin. Sinun ei enää tarvitse täyttää samoja hakemustietoja eri pankkien verkkosivuilla, vaan tavoitat useita pankkeja kerralla tekemällä yhden maksuttoman hakemuksen sivuillamme. Tällaista palvelua ei Suomessa ole aikaisemmin ollut.

Hae asuntolainaa