Ovatko lainanvertailupalvelut uskottavia?

Ehkä olet aina haaveillut pääseväsi unelmiesi kotiin, ja kun oikea asunto on viimeinkin löytynyt, tarvitset vielä lainanantajan, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen lainaratkaisun. Tai ehkä sinulle on vain kertynyt paljon velkaa ja tarvitset apua velkojesi uudelleenjärjestelyyn. Joka tapauksessa olet todennäköisesti selvittänyt monien eri lainanantajien tarjontaa, vaikka selvittelyyn ja lopullisen päätöksen tekemiseen saattaa kulua huomattavasti aikaa.

Yhteydenotot yksittäisiin pankkeihin ja lainanantajiin ovat yksi tapa kerätä tietoa lainoista. Toinen vaihtoehto on käyttää netin lainanvertailupalveluita, joiden avulla voit saada kerralla monta tarjousta eri lainanantajilta. Lainanvertailupalveluiden ansiosta nykyisin on helppo vertailla ja arvioida lainatarjouksia vain muutamalla klikkauksella. Palvelut tarjoavat tervetullutta apua sopivimman lainan valitsemiseen. Jos mietit, mikä laina sopii sinulle parhaiten, voit vertailla helposti eri lainanantajien tarjontaa muun muassa seuraavien ominaisuuksien osalta: lainan tyyppi, lainasumma ja -aika, mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun, käsittelymaksut ja muut kulut.
Kaiken kaikkiaan lainojen vertailuprosessi sujuu kätevästi eikä siihen kulu kovin paljon aikaa, kun asiakas saa yhdestä paikasta kattavat tiedot eri lainanantajilta. Asiakkaan on annettava vain perustiedot itsestään ja lainatarpeestaan saadakseen tarjouksia eri lainanantajilta, pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Koska pelkkä laina-aika ja korko eivät kerro kaikkea lainasta, lainanvertailupalveluiden paras puoli on se, että niiden avulla voi arvioida myös muita ominaisuuksia ja vertailla samankaltaisilta vaikuttavia lainoja. Vertailuun voi ottaa muun muassa kulutusluottoja, pankkilainoja, vakuudettomia lainoja, autolainoja ja jopa pikalainoja. Suurin osa lainanvertailupalveluista on täysin ilmaisia, eikä niihin liity mitään sitoumuksia tai ylimääräisiä kuluja. Palvelut säästävät myös paljon aikaa, vaivaa ja matkakuluja, koska asiakkaan ei tarvitse käydä yksittäisissä pankeissa.

Jos mietit vielä, kokeilisitko lainanvertailupalvelua, ainakaan siitä ei voi olla mitään haittaa. Voit tutustua vaivattomasti parhaisiin lainavaihtoehtoihin, ja mikäli vastaan sattuu tulemaan hyvä tarjous, lainan voi nostaa vaikka heti.

Tutustu Etuan lainapalveluun.