Näin Maija säästää 430 euroa kuukaudessa – yhdisti lainansa!

|

Mitä sinä tekisit, jos saisit satoja euroja lisää käyttörahaa kuukaudessa?

Lähtisit lomamatkalle? Ostaisit vihdoin uuden pakastimen? Hemmottelisit itseäsi ja puolisoasi hyvässä ravintolassa?
yhdistelylaina säästää satasia

Arjen menot koostuvat monista pienistä maksuista, jotka eivät yksittäin vaikuta kovin isoilta. Kännykkälasku, suoratoistopalvelun tilausmaksu,  lainojen ja luottokortin lyhennykset ja monet muut maksut vievät kuitenkin yhteensä useita satoja euroja kuukaudessa.

Pienellä vaivalla näistä maksuista voi kuitenkin säästää jopa satoja euroja kuukaudessa.

Vantaalainen 33-vuotias opettaja Maija oli ottanut vuosien aikana useita pieniä kulutusluottoja arjen välttämättömiin hankintoihin. Maija asuu avomiehensä kanssa omistusasunnossa, josta on lainaa jäljellä. Maijasta tuntui, että talous oli turhan tiukilla eikä palkasta jäänyt kuukauden lopussa yhtään säästöön.

Aivan aluksi Maija keräsi kaikki nykyisten lainojen tiedot yhteen ja laski lainojen kokonaismäärän.

Jäljellä oli vielä melkoinen summa, 30 000 euroa. Maija maksoi kuukausittain lainanlyhennyksiä yhteensä 850 euroa. Maija alkoi selvittää, kuinka saisi lainakulunsa järkevämmiksi. Hän löysi netistä Etuan lainanyhdistämispalvelun ja päätti hakea yhdistelylainaa 10 vuoden maksuajalla.

Lainahakemuksen täyttämiseen meni muutama minuutti ja pian ruudulle ilmestyi ensimmäinen lainatarjous. Hetken päästä tarjouksia tuli vielä kaksi lisää. Maija tutustui tarjouksiin huolellisesti ja valitsi niistä edullisimman.

Nyt Maija lyhentää lainaa 420 eurolla kuukaudessa eli hänelle jää rahaa arjen pyörittämiseen 430 euroa enemmän joka kuukausi. Vuodessa se tekee yhteensä 5 160 euroa. Maijan elämää sujuvoittaa myös se, että Etuan yhdistelylainan avulla hänen täytyy huolehtia enää yhdestä lainalaskusta kuukaudessa aiemman viiden erillisen laskun sijaan.

Lainan yhdistämisen ansiosta Maija voi elää ilman päivittäistä stressiä taloudestaan. Lue lisää palvelustamme ja lainojen kilpailuttamisesta täältä.

Etua.fi auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin:
Tuhannet suomalaiset yhdistävät vuosittain kalliit kulutusluottonsa, osamaksusopimuksensa ja luottokorttivelkansa Etuan kautta. Keskimäärin autamme ihmisiä alentamaan lainojensa kuukausieriä sadoilla euroilla. Asiakkaamme ovat antaneet meille arvosanaksi 4,1 pistettä 5:stä.

Yhdistä lainasi tästä