Näin helppoa pankin vaihto on

|

Pankin vaihto

Vaihda pankkia ja säästä rahaa – näin helppoa se on!

Milloin viimeksi kilpailutit ja vaihdoit pankkia? Tiesitkö, että se käy helposti viidessä minuutissa?

Suomalaiset vaihtavat herkästi teleoperaattoriaan, mutta ovat uskollisia pankeilleen. Tämä ei aina kannata, sillä esimerkiksi pankkien tarjoamien lainojen vertailu kannattaa. Asuntokauppa käy nyt kuumana ja lainojen marginaalit ovat jatkaneet laskemistaan. Pienellä vaivannäöllä voit säästää helposti tuhatkin euroa vuodessa asuntolainakuluissasi.

Kotimaisen Etua.fi:n lainapalvelun avulla voit kilpailuttaa asuntolainasi maksutta ja vaivattomasti. Voit joko hakea uutta asuntolainaa tai kilpailuttaa nykyisen lainasi marginaalin. Täytät vain lainahakemuksen verkossa, ja Etua välittää sen eteenpäin useille pankeille. Aikaa hakemuksen tekemiseen menee viisi minuuttia.

Saat muutamassa päivässä pankeilta lainatarjouksen tai kutsun henkilökohtaiseen lainaneuvotteluun. Sitten valitset vain tarjouksista itsellesi sopivimman.

Älä stressaa – pankki hoitaa vaihdon puolestasi
Etuan lainapalvelu on sinulle maksuton, eikä lainatarjousten pyytäminen pankeista sido sinua mihinkään. Voit siis rauhassa vertailla tarjouksia ennen päätöksentekoa.

Pankin vaihtaminen jännittää monia turhaan, sillä se on yksinkertaisempaa kuin uskotkaan. Uusi pankkisi hoitaa vaihtoon liittyvät asiat puolestasi: paperityöt ja yhteydenpidon nykyiseen pankkiisi. Antamallasi valtuutuksella se maksaa pois nykyiset asuntolainasi ja muut mahdolliset lainat ja korttiluotot. Samalla vanhassa pankissasi lainojen vakuutena olevat asiakirjat siirretään uuden pankkisi säilytykseen. Asuntolainan kilpailutuksen yhteydessä voit myös päivittää muita pankkipalveluja. Säästötilin avaamisesta tai uudesta luottokortista voit sopia asuntolainan siirtymisen yhteydessä.

Tästä pankinvaihtajan muistilistastasaat parhaat vinkit pankinvaihtoon.
Lue lisää asuntolainasi kilpailuttamisesta täältäja tartu tuumasta toimeen.

Etua.fi on vuodesta 2008 auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia kilpailuttamaan itselleen edullisemman lainan. Olemme ainoa palvelu Suomessa, jonka kautta onnistuu sekä asuntolainan että kulutusluoton kilpailutus kätevällä nettihakemuksella. Yli kymmmenen vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat markkinoiden parhaat lainatarjoukset nopeasti. Finanssivalvonta on rekisteröinyt Etua Oy:n finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »