Näillä neuvoilla saat edullisen lainan ulkomaisesta pankista

|
Lainaa ulkomailta voi saada alhaisella korolla.

Uudet ulkomaiset pankit tarjoavat lainoja myös suomalaisille. Lisääntynyt kilpailu pankkien välillä laskee korkoja ja lisää lainatarjontaa.

Lainaa voi saada jopa ennätyksellisen alhaisella korolla. Yleinen korkotason lasku ja lisääntynyt lainatarjonta on laskenut kulutusluottojen korkoja. Suomalaisten pankkien rinnalle on viimeisten parin vuoden aikana tullut joukko uuden ajan nettipankkeja, jotka kilpailevat asiakkaista tarjoamalla lainaa aikaisempaa edullisemmalla korolla. Vuodesta 2020 lainojen korko on laskenut keskimäärin 3,5 prosettiyksikköä. Ennen vuoden 2019 korkokattoa nostettujen lainojen korko saattaa olla jopa moninkertainen verrattuna nykyiseen korkotasoon.

Laina ulkomailta turvallisesti

Suomen markkinoilla toimivat ulkomaiset pankit tulevat pääosin Norjasta ja Ruotsista. Nämä innovatiiviset nettipankit ovat hioneet toimintamallinsa tehokkaiksi ja toimivat ilman konttoriverkoston aiheuttamia lisäkuluja. Tästä johtuen ne voivat tarjota lainaa erittäin kilpailukykyisellä korolla. Halvin laina voikin löytyä jostain muualta kuin tutusta kotimaisesta pankista.

Moni voi kuitenkin miettiä, uskaltaako lainaa hakea ulkomaisesta pankista. Miten voi varmistua siitä, että omat tiedot pysyvät turvassa eikä niitä käytetä väärin? Kun käytät Etua.fi-lainavertailupalvelua edullisemman lainan löytämiseksi, voit olla varma, että laina ulkomailta onnistuu turvallisesti ja helposti.

Kaikki Etuan yhteistyökumppaneina toimivat pankit ja muut luotonmyöntäjät noudattavat hyvää luotonantotapaa ja ovat viranomaisten valvonnan alaisia yrityksiä, joita sitoo sekä Suomen että kotimaansa lainsäädäntö. Kaikki yhteistyökumppanit tarjoavat myös suomenkielistä asiakaspalvelua ja kaikki lainadokumentit ovat aina suomeksi. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää lainoihin liittyen, voit aina olla yhteydessä myös Etuan asiakaspalveluun.

KILPAILUTA LAINASI TÄSTÄ

Lainaa pohjoismaisista pankeista edullisella korolla

Uudet ulkomaiset pankit ovat tulleet Suomeen haastamaan pitkään toimineita luotonmyöntäjiä. Tämän johdosta kulutusluottojen ja yhdistelylainojen korkotaso ollut laskusuunnassa useamman vuoden ajan.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on useita pieniä lainoja, luottokorttivelkoja tai osamaksusopimuksia. Maksamalla vain yhtä lainaa voi säästää lainanhoitokuluja jopa satoja euroja vuodessa. Myös oman talouden hallinta helpottuu, kun jatkossa muistettavia eräpäiviä on vain yksi.

Näin lainan hakeminen ulkomailta onnistuu ilman ongelmia

Ulkomaiset nettipankit ja muut luottoyhtiöt kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainatarjouksen löytämiseksi. Pankkien korkotarjoukset ja muut lainan ehdot vaihtelevat, joten parhaimman tarjouksen löytää vain vertailemalla.

Pisimpään Suomessa toimineen Etua.fi-lainavertailupalvelun avulla vertailet kattavasti ja turvallisesti tarjolla olevia vakuudettomia kulutusluottoja. Suomalaisten luotonmyöntäjien lisäksi vertailussa on mukana myös useita norjalaisia ja ruotsalaisia digipankkeja.

Lainavertailun tekeminen ei sido mihinkään ja palvelu on aina maksuton. Voit hakea kauttamme lainaa 500–60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit hakea myös yhdistelylainaaja maksaa pois vanhat kalliit lainat, luottokorttivelat ja osamaksusopimukset.

KILPAILUTA LAINASI TÄSTÄ

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta. Palvelulle on myönetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »