Maksuturva tasapainottaa talouttasi odottamattomissa elämäntilanteissa

|
Etuan maksuturva turvaa sinun ja perheesi taloutta odottamattomissa elämäntilanteissa.

Etuan kulutusluottoasiakkaille tarjoama maksuturva turvaa talouttasi silloin, kun jotain yllättävää tapahtuu.

Oletko koskaan miettinyt, miten voit lyhentää lainaa tai maksaa laskuja yllättävissä elämäntilanteissa? Jos esimerkiksi jäät työttömäksi tai sairastut, tai menehdyt äkillisesti?

Kaikkia vastoinkäymisiä ei elämässä voi estää, mutta omaa taloutta voi turvata. Etuan Maksuturva tasapainottaa talouttasi silloin kun tulosi laskevat ja laskujen maksaminen vaikeutuu.

Jos esimerkiksi sairastut tai joudut työttömäksi, maksuturvasta maksettavilla kuukausikorvauksilla voit lyhentää lainaasi tai maksaa muita laskujasi. Kuolemantapauksessa turvan kertakorvaus helpottaa perheesi taloustilannetta.

Mitä Etuan Maksuturva kattaa?

Etuan kulutusluottoasiakkaille tarjoama maksuturva suojaa talouttasi työttömyyden, sairausloman ja kuoleman varalta. Näin kuukausittainen lainanmaksu tai muiden maksujen maksaminen onnistuu taloudellisesti haastavanakin aikana.

Korvaukset maksetaan lakisääteisistä ja vapaaehtoisista vakuutuksista maksettavien korvausten lisäksi. Maksetuilla korvauksilla ei ole vaikutusta esimerkiksi sairaus- tai työttömyyspäivärahoihin.

Vahinkotilanteessa turvasta maksetaan asiakkaalle kuukausikorvaus, joka on valitun korvaustason mukainen. Kuolemantapauksessa korvataan edunsaajille kertakorvaus.

Paljon Etuan Maksuturva maksaa?

Vakuutusmaksu määräytyy iän ja valitun korvaustason mukaan. Turvatason voi valita lainan kuukausierää lähimmin vastaavaksi: 200, 300, 400, 500, 600 tai 700 euroa. Kuukausikorvausta ei voi kuitenkaan valita suuremmaksi kuin 30 % vakuutuksen ottamishetken kuukausittaisista bruttopalkkatuloista.

Maksuturvaa maksetaan kuukausierissä. Maksuturvalaskurin avulla voit laskea kuukausierän suuruutta. Esimerkiksi 300 euron kuukausikorvauksella vakuutusmaksu olisi 45-49 -vuotiaalla 17.15 €/kk. Tarkemmat maksuturvan hinnat voit katsoa tuoteselosteen taulukosta.

Kuka voi hakea Etuan Maksuturvaa?

Voit saada maksuturvaa Etuan kautta otettuun rahoitussopimukseen, jos olet 20–64 -vuotias ja asut vakituisesti Suomessa. Lisäksi sinun tulisi täyttää seuraavat terveys- ja työssäoloedellytykset:

  • olet ollut keskeytyksettä työssä tai harjoittanut yritystoimintaa kuuden viime kuukauden ajan, ja tämä jatkuu
  • olet täysin työkykyinen
  • et ole poissa ansiotyöstäsi tapaturman, sairauden tai vamman vuoksi ja et ole tietoinen tulevasta lomautuksesta tai työttömyydestä
  • sinulle ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa.

Tarkemmat maksuturvan kuvaukset ja ehdot löytyvät tuoteselosteesta ja ja vakuutusehdoista.

Turvaa maksukykysi Etuan Maksuturvalla

Kun turvaat lainasi takaisinmaksun Etua Maksuturvalla, sinun ei tarvitse olla huolissasi vaikka elämässä jotain odottamatonta tapahtuu. Etuan Maksuturva auttaa lainan takaisinmaksussa, mikäli joudut yllättäen työttömäksi tai joudut sairauslomalle tapaturman tai sairauden vuoksi.

Turvaa nyt maksukykysi Etuan Maksuturvalla tästä