Lainojen yhdistämisen avulla Mirkalla jää rahaa säästöön – suosittelee muillekin lainojen kilpailuttamista

|

Lue tästä Mirkan kokemuksia lainojen yhdistämisestä.

Lainojen yhdistäminen auttaa Mirkaa oman talouden hallinnassa

Mirka, 45-vuotias lähihoitaja, oli pitkään pohtinut lainojen yhdistämistä. Hänellä oli kaksi luottokorttivelkaa ja yksi kulutusluotto, jotka olivat kertyneet isommista kodin hankinnoista.

Mirkaa oli alkanut häiritsemään usean lainan kulut ja eräpäivät. Kun miesystävä vinkkasi Etua.fi-lainapalvelusta, päätti Mirka kokeilla lainojen yhdistämistä. 

Mirka täytti Etuan nettisivuilla olevan yhdistelylainahakemuksen. Pian hakemuksen lähettämisen jälkeen hän sai useita lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä.

Lainan kilpailutus ja tarjousten vertailu oli helppoa

Saamiinsa lainatarjouksiin Mirka perehtyi kaikessa rauhassa kotonaan: ”Lainatarjousten vertailu oli todella helppoa Etuan tarjousnäkymässä. Siinä lainatarjoukset oli listattu hintajärjestykseen niin, että vuosikoroltaan edullisin laina oli ensimmäisenä”, kertoo Mirka kokemuksistaan Etuan lainapalvelun käytöstä.

Mirka tutki eri luotonmyöntäjien tarjouksia tarkemmin ja googletti lisää tutustuakseen rahoitusyhtiöihin. Lopulta hän valitsi itselleen sopivimman lainatarjouksen.

Mirka hyväksyi lainatarjouksen rahoitusyhtiön sivuilla ja liitti viimeisimmän palkkatodistuksen mukaan. ”Kuten lainatarjousten vertailu, myös lainatarjouksen hyväksyminen ja tulotodistuksen liittäminen oli helppoa ja vaivatonta”, sanoo Mirka.

Seuraavana päivänä Mirka sai luottoyhtiöltä hyväksytyn lainapäätöksen ja nyt hän maksaa takaisin yhtä lainaa usean sijaan. ”Lyhennän pienempää kuukausimaksua ja korkokin on maltillinen. Näin minulla jää kuukaudessa käyttörahaa enemmän ja säästöönkin jotain”, kertoo Mirka nykyisestä tilanteestaan.

Mirka on hyvin tyytyväinen Etua.fi-palveluun ja antaa sille täydet viisi tähteä. Hän kehottaakin kaikkia kilpailuttamaan lainansa Etua.fi-palvelussa, sillä ilmaisessa palvelussa ei menetä mitään. ”Sujuvaa, nopeaa ja taloudellista. Suosittelen kilpailuttamaan lainat Etua.fi:ssä,” sanoo Mirka.

Lainojen yhdistäminen ja kilpailutus säästää rahaa

Yhdistelylainalla voit yhdistää usean lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Näitä lainoja voivat olla kulutusluotot, osamaksusopimukset ja luottokorttivelat. Lainojen yhdistämisellä maksat vain yhtä kuukausittaista erää ja oman talouden hallinta helpottuu.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti Etuan kautta, sillä sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja ja se on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään.

Etuan kautta voit yhdellä hakemuksella saada jopa 20 lainatarjousta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Lainojen korot vaihtelevat rahoitusyhtiöittäin ja siksi lainat kannattaa kilpailuttaa edullisimman lainan löytämiseksi.

Lainatarjouksista ensimmäiset tulevat yleensä jo muutamassa minuutissa ja kaikki tarjoukset näet kätevästi yhdeltä sivulta. Yhdistelylainan hakeminen on siis nopeaa ja vaivatonta.

Hae yhdistelylainaa nyt!

Etua.fi on pisimpään Suomessa toiminut, täysin suomalainen lainavertailupalvelu. Yli 10 vuoden kokemus lainojen kilpailutuksesta varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset lainatarjoukset tarkkaan valituilta yhteistyökumppaneilta.

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Etua.fi:stä