Lainojen yhdistäminen helposti Etua.fi:n avulla

|

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa olemassa olevien kulutusluottojen, osamaksusopimusten ja luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Yhdistelylainalla siis kilpailutetaan olemassa olevat lainat pyrkimyksenä saada lainalle paremmat ehdot. Lainojen yhdistämisen jälkeen jää jäljelle yksi isompi laina, jota maksetaan yhteen paikkaan.

Lainojen yhdistäminen ei pienennä tai suurenna olemassa olevien velkojen määrää. Lainasumma on siis sama, mutta yhdistelylainalla pyritään vähentämään lainan kustannuksia. Lainaehtoihin onkin hyvä tutustua huolellisesti ennen yhdistelylainatarjouksen hyväksymistä. Yhdistelylaina tulee kysymykseen, jos yhdistelylainan korot ja ehdot ovat edullisempia kuin nykyisten lainojen.

Yhdistelylainan tarkoituksena on saada oma talous hallintaan. Lainojen yhdistämisen yhteydessä on hyvä miettiä laajemmin omia kulutustottumuksiaan – mistä lainat alun perin kertyivät ja miten vastaavat tilanteet voisi ehkäistä tulevaisuudessa. Talouden saa pysyvästi tasapainoon vain, kun elää tulojensa mukaisesti.

Lainojen yhdistämisen etuja:

 • Maksamalla lainaa vain yhteen paikkaan oman talouden hallinta helpottuu
 • minimoit lainanhoitokuluja
 • voit säästää lainan koroissa kilpailuttamalla lainasi
 • pienennät kuukausimaksuja
 • rahaa jää säästöön.

Yhdistä lainasi ja pienennä kuukausimaksuja

Jos sinulla on vanhoja lainoja, lainat kannattaa kilpailuttaa. Kilpailu lainamarkkinoilla on kiristynyt ja korot laskeneet, joten kannattaa katsoa, millä ehdoin lainan nyt saisi.

Rinnakkaishakija, samassa taloudessa asuva avo- tai aviopuoliso parantaa yhdistelylainan saantimahdollisuuksia etenkin suuremmissa lainasummissa. Puolison kanssa on helpompi saada isompi laina paremmilla lainaehdoilla.

Parhaan yhdistelylainan saat kilpailuttamalla

Yhdistelylainan ehdot ja lainanmyöntökriteerit vaihtelevat luottoyhtiöittäin.  Parhaimman lainan saat vain kilpailuttamalla. Lainan kilpailuttaminen Etua.fi:ssä on ilmaista eikä sido mihinkään.

Etua.fi-palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa ja vaivaa. Etua.fi -palvelussamme on mukana vain luotettavia Suomessa toimivia yrityksiä. Näytämme sinulle kaikki lainatarjoukset sellaisenaan, sinä vertailet ja valitset niistä parhaan.

Lainojen yhdistäminen on helppoa Etua.fi-lainapalvelun avulla

Yhdistelylainan kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella ja vie vain muutaman minuutin. Näin se tapahtuu:

 • Täytä yhdistettävien lainojen määrä ja lyhennykset yhdistelylaskimeen ja valitse sopiva lainan määrä ja kuukausierä.
 • Täytä hakemuslomake huolellisesti. Merkitse kaikki nykyiset pienlainat kohtaan ’Muut lainat*. Asunto- ja autolainat ilmoitetaan erikseen.
 • Saat lainatarjoukset alle tunnissa.
 • Tutustuessasi tarjouksiin, varmista, että kuukausierä on sinun talouteesi sopiva ja korko ja muut ehdot nykyisiä lainoja pienemmät.
 • Valitse tarjouksista sinulle parhaiten sopiva yhdistelylaina.
 • Hyväksy lainatarjous rahoitusyhtiön antamien ohjeiden mukaisesti.
 • Yhdistelylainan myöntänyt rahoitusyhtiö maksaa vanhat lainasi pois. Jotkut yritykset maksavat yhdistelylainan suoraan asiakkaalle, ja asiakas maksaa itse nykyiset lainat pois. Tarkemmat tiedot löydät lainatarjouksesta.

Voit yhdistää nykyisiä lainoja, osamaksusopimuksia ja luottokorttivelkoja aina 60 000 asti.

Täytä hakemus nyt!

Lainojen yhdistämisen kokemuksia

Lue asiakkaiden kokemuksista Etua.fi-lainapalvelusta ja lainojen yhdistämisestä täältä

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »