Lainankilpailutuskokemuksia – Etua.fi asiakastyytyväisyyskyselyn 2018 tulokset

|

Etua selvitti loppukeväästä asiakkaiden lainankilpailutuksen kokemuksia Etua.fi -palvelussa. Kartoitimme mielipiteitä lainapalvelumme toiminnasta, viestinnästä ja asiakaspalvelusta. Kyselyn perusteella vahvuutemme on nopeus. Lainan kilpailutus netissä on kauttamme helppoa ja yhdellä hakemuksella saa monta lainatarjousta vertailua varten. Jopa 83 % vastanneista suosittelisi Etuan lainapalvelua ystävälle.

Etua.fi -lainapalvelun avulla lainanhaku on nopeaa, helppoa ja selkeää

Suurin osa kyselyyn vastanneista piti lainanhakua helppona ja nopeana etua.fi -sivuston kautta. Lainanhakusivustoa pidetään selkeänä ja käyttäjäystävällisenä. Vastanneiden mielestä Etua myös kertoo lainapalvelusta ja ehdoista ymmärrettävästi nettisivuillaan.

Asiakkaat olivat tyytyväisiä Etualta saamaansa palveluun. Lisäksi Etua.fi -lainankilpailutusta pidetään asiallisena ja luotettavana toimijana alalla. Etua.fi onkin ensimmäinen ja täysin suomalainen lainankilpailutuspalvelu, joka on toiminut alalla jo 10 vuotta. Olemme myös ainoa kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa ja vertailla pankkien asuntolainatarjouksia.

Parempaa lainankilpailutusta netissä

Kehitämme palveluamme edelleen. Jatkossa lainatarjousten toimitus nopeutuu entisestään, kun asiakkaat saavat kaikki lainatarjoukset suoraan tietokoneen näytölle sähköpostin lisäksi. Neuvottelemme myös jatkuvasti uusien yhteistyökumppaneiden kanssa palvellaksemme asiakkaita entistä paremmin.

Kiitämme kaikkia palautteiden antaneita! Asiakkaiden mielipide on meille erittäin tärkeää ja kuuntelemme herkällä korvalla saamaamme palautetta. Keräämme asiakkaiden kokemuksia palvelustamme ympäri vuoden ja viimeisimmät palautteet näkyvät aina etusivullamme.

Kaikkien yhteystietojen jättäneiden kesken arvoimme yhden 50 euron lahjakortin. Arpaonni suosi Katria Pirkanmaalta, onnea voittajalle!

Etua.fi -lainapalvelun tavoitteena on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Palvelussa voit kilpailuttaa kulutusluotot, remonttilainat, matkalainat, lainat ilman vakuuksia ja asuntolainat ilmaiseksi.

Katso enemmän kokemuksia asiakkailtamme!