Hukutko laskuihin? Lainojen yhdistämisen avulla voit säästää rahaa ja helpottaa talouden hallintaa

|
Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on useita lainoja ja osamaksuja.

Jos sinulla on useiden lainojen ja osamaksujen lyhennyksiä, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä.

Erityisesti lainojen yhdistäminen hyödyttää, jos iso osa palkastasi menee laskuihin. Yhdistelylainan avulla maksat yhtä edullisempaa lainaa takaisin usean sijaan. Näin säästät lainakuluja ja oman talouden hallinta helpottuu.

Lainojen yhdistämisellä helpotat arkeasi

Laskuja kertyy helposti tarkallekin taloudenpitäjälle. Osamaksu voi tuntua järkevältä tavalta maksaa ostokset kunnes huomaat, millainen summa lyhennyksistä kuukaudessa kasaantuu. Jos maksettavana on vielä luottokorttivelkoja tai muita kalliita lainoja, rahaa ei tahdo oikein riittää laskujen maksamiseen muusta elämisestä puhumattakaan.

Tällöin lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi on järkevää. Yhdistelylainan paras hyöty on, että maksat korkoa ja tilinhoitopalkkioita vain yhdelle lainayhtiölle. Kiireisessä arjessa talouden hallintaa helpottaa myös se, että maksat vain yhtä lainalaskua monen sijaan ja tiedät paremmin, paljon sinulla on lainaa jäljellä.

Voit yhdistää lainasi kotimaisen Etua-lainavertailupalvelun avulla. Yhdistelylainalla kaikki kulutusluotot, luottokorttilainat ja osamaksusopimukset yhdistetään yhdeksi lainaksi, jolla vanhat luotot maksetaan pois. Tarkoituksena on aina löytää edullisempi korko ja laskea kuukausittaisia lainakuluja.

Lainojen yhdistäminen on helppoa Etuan avulla

Yhdistelylainan hakeminen Etuan kautta on helppoa. Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada tarjoukset 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta, niin että sinä löytäisit mahdollisemman edullisen koron lainallesi.

Etuan kautta voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euron suuruiselle summalle. Kaikki lainoja tarjoavat yhteistyökumppanit ovat kotimaassa toimivia, luotettavia rahoitusyhtiöitä. Palvelun käyttö on ilmaista ja turvallista, eikä lainahakemuksen lähettäminen sido sinua nostamaan lainaa.

Hae yhdistelylainaa tästä.

Kannattaako lainojen yhdistäminen

Yhdistelylainaa kannattaa miettiä ajoissa jo ennen kuin maksut alkavat viivästyä tai jäädä kokonaan maksamatta. Mitä nopeammin yhdistät lainasi, sitä enemmän voit säästää lainakuluissa!

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos:

  • Sinulla on useita erillisiä kulutusluottoja ja osamaksuja.
  • Haluat säästää koroissa ja tilinhoitomaksuissa.
  • Haluat yksinkertaistaa omaa taloudenhallintaa.
  • Toivot lainallesi pidempää takaisinmaksuaikaa.
  • Haluat päästä eroon ylimääräisistä tilinhoito- ja laskutuspalkkioista.
  • Haluat kilpailuttaa olemassa olevien lainojesi korot.

Yhdistä lainasi nyt täyttämällä hakemus tästä

Lue myös: Lainojen yhdistäminen on järkevää – yhdistelylaina tuo Juhalle satoja euroja säästöä

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »