Finanssivalvonta hyväksyi Etua Oy:n asuntoluoton välittäjäksi

|

Finanssivalvonta on hyväksynyt Etua Oy:n asuntolainapalvelun Finanssivalvonnan ylläpitämään rekisteriin asuntoluottojen välittäjäksi.

− Etua.fi on ainoa Suomessa toimiva lainavertailupalvelu, jossa kuluttaja voi kilpailuttaa myös asuntolainat ilmaiseksi. Finanssivalvonta on arvioinut Etuan asuntoluottovälitystä sekä arvioinut yrityksen vastuuhenkilöiden pätevyyttä ja ammattitaitoa ja todennut kaiken määräysten mukaisiksi. Kuluttaja voi siis olla varma Etuan asuntolainapalvelun luotettavuudesta, kertoo Etuan toimitusjohtaja Antti Aarvala.

Finanssivalvonta on arvioinut Etuan toimintaa ja prosesseja ja todennut niiden täyttävän kuluttajansuojalaissa asetut vaatimukset. Nämä vaatimukset koskevat mm. tiedonantovelvollisuutta, riippumattomuutta, kuluttajan olosuhteiden huomioimista ja neuvontapalvelujen antamista. Lisäksi Finanssivalvonta on osana rekisteröintiä katsonut, että Etuan lainapalvelussa noudatetaan hyvää luotonantotapaa ja että yrityksellä on tarvittavat vastuuvakuutukset laina-asiakkaiden turvaksi.

− Etua on vuodesta 2009 tarjonnut asuntolainojen kilpailutuspalvelua. Rekisteröityminen asuntoluoton välittäjäksi on yksi suurimmista kehitysprojekteista yrityksemme historiassa. Rekisteröinnin myötä voimme tarjota entistäkin parempaa palvelua sekä kuluttajille että pankeille, Aarvala toteaa.

Kilpailuta nykyinen tai uusi asuntolainasitästä


Etua.fi on Suomessa pisimpään toiminut lainavertailupalvelu. Se on ainoa lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa puolestasi myös asuntolainan ja se on ainoa lainavertailupalvelu, joka on rekisteröity finanssivalvonnan asuntolainan välittäjärekisteriin.

Käyttöehdot päivittyvät: Uudet käyttöehdot 1.5.2022 alkaen »